Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün filmi


Tevfik

Önerilen Mesajlar

1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Bu akşam Tarantino dan İngloruous Bastards ı izledik.

Şimdi de kanlı ay izliyoruz sahilde...

Sabaha kadar birbirinizi doğramayın yeter ??

Süleyman Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yaz bekarlıklarım sırasında işten bisiklet yarışlarından fırsat buldukça Turkcell TV+ ın sansürlü filmlerinden bir kaç tane izledim. 10 üzerinden değerlendirmelerim parantez içindedir. 

- Taksi 5 (0/10..Evet sıfır! hayatımda bu kadar rezil bir film görmedim, yazık oldu 1,5 saatime) 

- No strings attached (Ashton Kucher)  (4/10) 

- Nefesini tut- Dont Breathe (bunu tamamlayamadım yine de 5/10 vereyim ?

- Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Eva Green) (6,5/10) 

- The commuter (Liam Neeson) (7/10) 

- The shallows-karanlık sular ("sığ sular" daha mantıklı sanki ) (Blake Lively ) (8/10) . Bu kızın bu kadar iyi aktris olduğunu ummuyordum. 

- Project Almanac (9/10)  Hele ki lollapalooza sahnesi ..Bunun benim imagine dragons ın radioactive hastalığımla ilgisi var mı bilmiyorum ?

 

 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Bende günün filmi değil de, günün heyecanı var şu an. Bilim-Kurgu ya da Çizgi Romanlardan Uyarlanma Filmlere ilgisi olanlara yazıyorum bunları... Bilenler bilebilir; ismi ise MARVEL CINEMATIC UNIVERSE!.. 

 

Yani Demir Adam, Thor, Hulk, Kaptan Amerika, Örümcek Adam gibi karakterlerin baş sahibi... İlk devre filmleri Paramount (Demir Adam, Thor, Kaptan Amerika) ile Universal (Hulk) tarafından çekilmiştir. Fakat 2012 yapımı ilk Yenilmezler (The Avengers) filminden itibaren Walt Disney Pictures tarafından çekilmeye başlandı. Şu anda Walt Disney Pictures bünyesinde devam edilmektedir. Bir tek 2017 yapımı olan "Yeni Örümcek Adam Serisi" hariç... Yeni Örümcek Adam Serisi'nin hakları da halen Sony Pictures'a ait...

 

Sony demişken, 5 Ekim 2018 tarihinde vizyona girmiş bir başka Marvel serisi olan "Venom: Zehirli Öfke" filmi şu an Spider-Verse (Örümcek Evreni) bünyesinde yer almakta. Ama yine de Venom ve bütün Spider-Verse karakterlerini Disney'in "The Avengers" evreninde yer alabilmelerini çok fazla isterim açıkçası... Çünkü şu an birleşebileceğine dair söylentileri var! Fakat, sonu henüz belli ve net değil!.. 

 

"Günün heyecanı var" dedim. Çünkü 21 ya da 28 Kasım tarihinde ismi belli olmayan, fakat kod ismi belli olan A4 filminin fragmanı gelebilir! Yani Avengers 4 filmi... Bu aralar heyecanımı ona vermiş durumdayım. Ama şimdi, bu seriye hakim olamayanlar için bir palylist hazırlamıştım. Şimdi son olarak size bir playlist paylaşarak bu sohbete ara veriyorum... ?

Saygılarım ile...

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2015 yılı Norveç yapımı felaket filmi : Dalga (The Wave) . Fiyordlarda tepelerde toprak kayması olup denize döküldüğünde 80 m tsunami olacakmış. 1905te olmuş bir daha olacaktır diyorlar. Bunu takip eden bir bilim adamı ekibi var. Bunun gerçekleşmesi üzerine bir felaket filmi . Beğendim 8/10 

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Bende günün filmi değil, bende GÜNÜN HEYECANI VAR!.. 

Şu an dünden beri çok sevdiğim film serilerimden Avengers: End Game (Yenilmezler 4: Oyunun Sonu) fragmanı YouTube'larda! Dünden beri onun heyecanımı yaşıyorum! O heyecanın şerefine de bir öteki Marvel (Örümcek) Evreninin ilk filmi olan Venom: Zehirli Öfke filmini izledim. Şimdilik Peter'sız (Örümcek Adam'sız) iyi gidiyor ama ilerki filmlerde bence birleşmeleri şart!!! Avengers: End Game ile Venom: Zehirli Öfke'nin filminin fragmanını şimdi sizinle paylaşıyorum!!! 

 

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.