Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

'08 Mondeo 6000 CD'ye Aux, BT ve USB Eklenebilir mi?


AzizBekir

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar herkese merhaba . yeni mondeo kullanıcısıyım . aracım trend paket teyp de fotodaki . üstünde aux , bluetooth tuşları falan var ancak bu özellikler teypte yok . sadece tuşları var . ACABA TEYBİN ARKASINDA AUX USB GİRİŞİ FALAN VAR MIDIR ??? bu konuda bilgisi olan varsa ve bilgi verirse çok memnun olurum boş yere teybi sökmeyeyim 

teyp.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

AUX girişi buna takılabiliyor, servisler de yapabiliyor. BT ise biraz uğraştırır ve çok verimli bir sistem olduğu söylenemez. AUX'i halledin kafi bence.

 

USB de bunu alınca oluyormuş, yani soket yok normalde. https://car-solutions.com/en/oem-car-radio-for-ford-6000-cd-mp3.php

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı '08 Mondeo 6000 CD'ye Aux, BT ve USB Eklenebilir mi? olarak değiştirdi

Benim diğer aracım olan 2006 trend focus'tada 6000cd teyp var.

 

Ben 4 senedir bu cihazı kullanıyorum.100 küsur liraya almıştım o zamanlar.Teybin arka soketine bağlanıyor.Hep usb bellek,hem sd kart hemde aux olarak kullanabiliyorsun.Direksiyon kumandası falan çalışıyor.Müzikleri değiştirebiliyorsun.Sesi açıp kapatabiliyorsun.Cihazıda torpido gözünün içine cift yönlü bantla yapıştırdım muntazam bir şekilde.Herkes arabanın orjinalinde olan birşey sanıyor.Ben genelde sd kartla kullanıyorum.Gayette memnunum.

Digital-CD-USB-SD-MP3-audio-adapter.jpg

 

Fakat benim teypte aux tuşu yerine CDDJ  yazan bir tuş var.Ona basınca bu aleti CD Changer gibi algılayıp çalışıyor.Bu tuşta birçok modelde AUX yazıyor.AUX yazan modellerdede çalışıyormu bilmiyorum.

ford-6000-cd-player-with-code-warranty-focus-fiesta-transit-c-max-etc-05-07.jpg

 

Hatta şöyle bir üründe aldım.Aliexpress'te 3-5 dolar gibi bir fiyatı vardı o zamanlar.Bunu cihaza takıyorum.Cep telefonumuda bluetoothla bu adaptöre bağlıyorum.Kablosuz olarak cep telefonumdaki müzikleride dinleyebiliyorum aracımda.Ama telefon görüşmeleri için pek uygun olmaz.

Zephyr-Portable-Usb-Bluetooth-Audio-SDL388483250-1-4227d.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 8 ay sonra...

Selamlar,bende 2009 bir Mondeo sahibiyim bugün itibariyle,aynı cihazdan bende de var ancak cd kısmı çalışmıyor ve ben özellikle arkayı göremediğim için geri görüş kamerası ve navigasyonlu bir Multimedya cihazı taktırmak istiyorum önerileriniz olursa çok sevinirim,hatta gözatarken bir arkadaş aynı zamanda ön görüş kamerasına da sahip olan ve kayıt yapabilen bir cihazdan bahsediyordu ama o mesajı bulamıyorum 

Ertan Okumuş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.