Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cep Telefonu Tavsiyesi


Önerilen Mesajlar

1 dakika önce, Teoman S. yazdı:

IOS artık eskisi gibi değil sanırım. Bunların içinde fiyat olarak en uygun ve performanslı Mi geliyo...

Eskisi gibi değil derken ? ? Ona bi şey diyemem nokta atışı sor söyleyeyim. Yurt dışı cihazı alacaksan Apple’dan başka alma bana sorarsan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Eskisi gibi değil derken ? ? Ona bi şey diyemem nokta atışı sor söyleyeyim. Yurt dışı cihazı alacaksan Apple’dan başka alma bana sorarsan.

Yurtdışı o kesin. Fiyatlar çok fark ediyor. Özellikleri +- dengeleyemiyorum. İOS ilerleyince kasıyor, Andoridte öyle. Apple baktım değişik üzerine bişi ilave etmemiş gibi. Uzun süredir kullanıyorum ama sevemedim İphonu. Diğerlerininde en kötü özelliği Android ilerleyince kasıyor. Yani hepsinin +- si var. Bu ay hepsini yerinde deneyeceğim nasıl diye? Çok göreceli bu iş. Fikirleri alayım dedim ? 

--2 dakika sonra eklendi--

Mİ nin tasarımını çok sevdim. Huawei nin arka kamera yeri hoş değil. Aslında Hemen hemen hepsi aynı. ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

29.12.2018 - 13:04 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Bir güncelleme yapayım.Dün 14:30 gibi V30+ aldım Amazondan, sonra ben ne yaptım acaba doğru mu yaptım derken 280 lira farkla S8 olduğunu gördüm ee onu alayım madem dedim. Saat 15:45 gibiydi iptal dedim sistemden mail geldi iptal edilemedi diye. Bu arada yarın teslimat için 16:30  son saat yani 45 dk falan vardı bu işlemleri yapmam için. Amazona yazdım, aradım böyle böyle iptal edin hemen diğerini alacağım dedim. Farklı farklı cevaplar geldi, biri yasal süre olan 30 dk aştığı için iptal edemiyorsunuz, biri iptal ederiz ancak çıkış deposu belli olmuş kargo mesajı gelince ulaşın size gelmeden iade isteyelim. Bunların ikisi de olmadı. Neyse 16:29'da S8'i de aldım ki yarın elime geçsin Babama telefonu göstereyim geç gelirse deneyimsiz yanımdan ayrılacaktı. Bugün 12:00 gibi ikisi de eve geldi ? Birini teslim almayacağım dedim arkadaşa, o da ben bilmiyorum amirimi arayayım dedi ama telefon düzgün çekmiyordu neyse tamam vs dedi. İmza attırdı bir adet. Dedim ki dayı ben hangi ürünü alıp almadığımı oraya yazmadın öyle şey olmaz ki bunun da teslim alındığını söylebilirsin dedim. Cep telefonunu çıkardı uygulamayı açtı LG takip numaralı ürünü önümde İADE işlemini başlattı ve yanımda ayrıldı. Şimdi 6s'ten S8'e verileri aktarıyorum.

Buraya ekleme yapıyorum.

 

V30+'ı teslim almıyorum deyip uğurlamıştık kuryeyi 29 Aralık C.tesi. 30 Aralık Pazar tatil. 31 Aralık P.tesi çalışma günü. 1 Ocak tatil, 2-3-4 Ocak çalışma günü malum. Bana 24 saat bile geçmeden ürün teslim eden AGT şirketi ile yine geri gidecek ürün, haliyle ne beklersiniz 1-2 iş günde Amazon'a geri gitsin param iade edilsin vs.  

AGT kuryesine yanımda şu ürünü iade başlat diye sisteminden giriş yaptırmıştım akabinde takip numarasından kontrol ettiğimden iade edileceği yazıyordu. 1-2 Ocak gibi kırmızı yazı ile iade gitti, ertesi gün tekrar ziyaret edilecek yazısı gelmeye başladı bu sırada Amazon.com.tr üzerindeki takip sisteminde yazı hep aynı; "Teslimat girişiminde bulunuldu."

Neyse agt'deki bu yazıyı görünce Amazon'a yazmaya başladım ürün nerede? Ne zaman size gelecek. Gelen cevaplar şöyleydi; Firmaya form gönderdik bize getirecekler; yoldaymış; biraz beklemenizi rica ediyoruz" falan filan. Bu cevapları ayrı günlerde alıyorum. Ben neden böyle her gün yazdım? Amazondan ekspres ile alırken bu şirket (AGT) hakkında çok şikayet vardı o yüzden sorunsuz ve hızlı halletmek istiyordum.

Bana verilen cevaplar tatmin etmediği için sürekli yazıyorum, akıllı bir açıklama gelecekse cevap verin yoksa bu deneyimlerimi etrafıma yazacağım vs dedim. Sonra aradılar, efendim işte kargo depomuza ulaşmak üzere olduğu için iade işlemlerinizi başlattık en geç 7-10 gün içinde kartınıza yatar, peki dedim kapattım (dün 17:00) Bu cevaba istinaden 18:30 gibi resmi mail de geldi iade talimatı verildi diye. Bugün de para iade edildi. Ancak sistemde hala her şey aynı ? Bence hala ürün depoya falan gitmedi. AGT'yi acil işiniz yoksa kullanmayın ? bence şikayetlerdeki şeyler yaşanabilir.  50 defa mail atmasam, ilgilenmesem para iadesi de gecikirdi bence.

 

 

Screen Shot 2019-01-04 at 21.08.58.png

 

Screen Shot 2019-01-04 at 21.05.46.png

 

Screen Shot 2019-01-04 at 21.06.11.png

 

 

  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1 dakika önce, Teoman S. yazdı:

Gel ben sana bu pazar Mİ 8 alayım deneyimle sonra bakarız ?

Ben mi ? Ben babama S8 aldım. Kendim Apple ile devam. Şayomi güzel hoş, dosta gider ancak benim ihtiyacımı hala karşılaşmıyor Apple dışı ürünler. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Valla baktım çok fiyat farkı var. XR bile bana ortalama 4500 tl ye gelecek. Xiomi ise 2700 civarına. Arada çok fiyat farkı olunca biraz düşünme ihtiyacı duydum. Sonra androidten kötü deneyim olunca Mİ 8 için korkuyom. En sonunda IP/ ile devama karar verdim. Ama birebir inceleyceğim. Bu arada Mİ 9 u piyasaya sürecekmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.