Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cep Telefonu Tavsiyesi


Önerilen Mesajlar

54 dakika önce, Olcay Sert yazdı:

LG G4 evo garantili olarak almıştım. Anakart problemi ilgili cihazda oldu. şaomi cihazları çevremde bi @Necati Ustundağ kullanıyor. oda memnun değildi

olcay abi bende de lg g4 var 3 senedir kullanıyorum anakartda bi sıkıntı olmadı ama kronik ekran açılıp kapanma sorunu var lg pişmanlık abi kimseye tavsiye etmiyorum.Xiaomi arkadaşım aldı ilk canlı onda gördüm şimdilik sıkıntı yok 6 ay oldu ama bakalım zaman gösterecek

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Birkaç katkı:

1. Iphone pili değişince gayet iyi oluyor. Ama takılan pil önemli. 3 değişik telefonda değiştirttim. Hepsinde seni kullandık. Hepsi de -biri eşim-  çok memnun, ikisi 6S. 

2. H.Cenk'in attığı bağlantıya: ABD ile Çin arasındaki ekonomik savaş adına atılmış bir adım. Yoksa başta Apple ciddi istihbarat topluyordur. 

3. LG G6 da çok iyi bir cihaz. Hepsi orada da 2000 TL civarına resmi garantili satılıyor. Değerlendirilmeli. 

2750’ye elden geçmiş hali?

https://www.amazon.com.tr/LG-V30-Plus-Türkiye-Garantili/dp/B07DQTRBB1

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

LG 3 ve 4'lerde zaman zaman ısınma sorunları oldu. 5 ve 6 sorunsuz çalışıyor. Yıllardır kullanıyorum. Hiç sorunum da olmadı ve son derece de memnunum. G2 ve G5 için konuşuyorum. Tereddütsüz öneririm. Özellikle G5'in pilinin kullanıcı tarafından değiştirilebiliyor olması seyahatlerde büyük kolaylık. Çift lensli fotoğraf makinesi -süper geniş açılı ikinci lensle- çok pratik. 

Ama cevaplara bakınca herkesin kullandığından memnun olduğu görülüyor. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hocam 3 senedir lg g4 kullanıcısıyım kendi tecrübelerimden yola çıkarak  ekranın kendiliğinden açılıp kapanması hariç bi sorun yaşamadımki oda kronik sorunmuş bu cihazlarda.ısınması haklısınız çok çabuk ısınıyor ve çabut pil tüketiyor.bide güncellemesi problem hala 6.0 işletim mevcut.güncelleme yollamıyolar.ama genel olarak memnun sayılsamda bi daha alırmıyım zor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

LG G2, G4 ve G5 kullanmış birisi olarak Cem hocama kesinlikle katılıyorum. G2 ve G5 çok güzel cihazlar. Ancak G4 bir baş belası. G5 ile değiştirtene kadar 50 gün uğraştım servisle. Neredeyse hepsinde bootloop (açılırken döngüye girme ve sonrasında rahmetli olma) sorunu var. G5 ten sonra da Sony'ye geçtim. XZ1 kullanıyorum şu anda ve memnunum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bootloop bu imiş...

 

Bootloop sorunu hakkında bilmeyenler için, kötü lehimlenmiş bir CPU üretim hatası olduğunu söyleyebiliriz. Bu sorunu yaşayan cihazlarda yavaşlama, donma ve ön yükleme sorunu yaşanıyor. Telefon, özellikle ön yükleme ekranında açılmadan başa atıyorsa telefonunuzda bootloop sorunu olabilir. 

 

Lg G5 te bu sorunun alduğunu kabul etmiş..

suat coşkun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lg'lerin %25 inde tahminim anakart sorunu var.. Bootloop özellikle g3 g4 te.. denk gelmeyen son kullanıcı elbette iyi bilecek ? telefoncu olarak gelen şikayetlerden biliyorum.. @Yakup Çağatay lg tavsiye etmem.. al huawei keyfine baksın peder ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.