Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Powershift Motor Kulağı


Adnan Akçakaza

Soru

Arkadaslar merhaba, 2013 model 52 binde focus 3 aldım, 2 ay once, ilk kez fovus kullanıyorum, aractan memnunum, fakat aldıgımdan beri bostayken cok hafif bir titreme var, ne zamandır vaktim yoktu goturememiştim, gecen hafta özel servise goturdum, usta atesleme bobini, kompresyonlarını, bujilerini kontrol etti ve motor kulagından oldugu teshisine vardı. Motor kulagının çöktüğünü soyledi, değişmese de problem çıkarmayacağını söyledi. Daha önce başına gelen var mıdır? bir de orginalini sordurdu parçacıya 280 tl denildi, yan sanayisi 80 tl imiş. bu parçayı internette daha uyguna (orjinalini) bulabileceğim bir yer var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Aaa cok sevinirim gercekten devir saatini rolantide gonderirseniz. Bu arada benim aracım ne yazikki 15 gundur yatıyor. :( tcm arizasi var dedi ustalar servis ve fiyatida 7000 tl civarinda. Durumlar malum. Hic calismiyor ama bana rolatide devir saatini yollarsaniz cok sevinirim ..Tsk

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aşağıdaki resimler de motor sağ üst kulağının yenisinin ve eskisinin hali görülüyor :(  rolantide aşırı derece de titreme olmakta idi. 250 tl parça tutarı değişim 30 tl. Rolantide titreme sıfır. İnşallah da bir daha olmaz :)  

IMG_8915.jpg

IMG_8904.jpg

IMG_8906.jpg

IMG_8907.jpg

IMG_8911 (1).jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.