Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Spigen Türkiye üzerinden Alışveriş Yapmayın :)


Önerilen Mesajlar

Ben yandım siz yanmayın :)

 

Spigen'den kılıf almak istedim, önce diğer web sitelerine baktım d&r'da vs ürün var olmasına rağmen ve daha pahalı olmasına rağmen (eşşeğim ya) yetkili yerden alayım dedim.

26 Mart'ta sipariş verdim, 1-2 gün içinde hazırlanıyor maili geldi sonra hani nerde diye mail attım bu sefer telefonla;

'Siz ön talepli ürün almışsınız bu sebepe ürün yok gelince bu hafta içinde, gelince yollayacağız dediler'

Ben de 'AAa öyle mi, bilmiyordum deyip peki' dedim.

Emin olmadığım için üstelemedim ertesi gün kontrol ettim aldığım ürün ön sipariş falan değil diğer renkler vs var, benim istediğim yok -bitmiş yani- tekrar mailleştik, böyle böyle bu sefer;

'Size fiyat farkı olmaksızın başka ürün verelim' dediler, baktık ettik istediğim ürün bulamadık ve 'bekleyeceğim' dedim.

P.tesi oldu bu hafta yollar mısınız diye mail attım. 'Bu hafta içi yollayacağız' dediler ve bugün Cuma tekrar mail attım. 'Ürün elimizde yok gelince yollayacağız' dediler.

 

Sonuç olarak, ben aldım siz almayın aman :) 

 

Ayrıca fiyat politikaları da aşırı saçma her gün farklı indirim oluyor ayrıca dışardaki dükkanlara pahalı satıp kendileri ucuza vermeye başlamışlar -Satan da mutsuz- böyle bir Türkiye dist. var karşımızda :)

 

Bu konuyu da açacağımı ilettim kendilerine umarım kendilerine POZİTİF bir katkım olur.

 

  

http://www.spigen.com.tr

Screen Shot 2017-04-07 at 14.24.38.png

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Spigen hepsiburada üzerinden almak lazım. Bende aynı problemle karşılaştım. Note 5 için ekran koruyucu aldım. Sitelerinde stokta var ibaresi olmasına rağmen stok tükenmiş tedarik edilemedi . Daha sonra siparişi iptal ettiler ve bu durumdan dolayı bana 10 tl hediye çeki tanımladılar. Stoga girince yapıştırdım siparişi [emoji16] 33 tl iken 23 tl ödedim. Hepsiburada üzerinden satılan spigen ürünleri stoklu ürünler bu nedenle bu sorunları yaşamıyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Curve (şık ama kalitesi yetersiz bu arada) ekran koruyucusunu HB üzerinden aldım 23 liraya kendiler 50 küsüre falan satıyor. Bu şikayati mi de bildirmiştim. Aşırı güven kırıcı bir durum yaşatıyorlar, bir daha spigen almam zaten o kadar zengin değilim :D 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hepsiburada üzerinden geçen hafta %20 indirim vardı. Fiyatlar baya iyiydi . Zaten stoklarda bitirmişler. Fiyat olarak HB çok mantıklı, spigen.com.tr çok cazip değil . Ikisinin de tedarikçisi spigen turkiye bu fiyat farklılığı nedendir sormak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi telefonla görüştük, tekrar fiyat farkı olmaksızın başka ürün yollayayım dendi ben de hoşuma gitmeyecek bir ürünü aylarca kullanmak istemem dedim, 'en azından yeni ürün gelene kadar başka ürün yollayayım' dediler ben de tamam dedim. Bugün sevkiyat yapılacakmış.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

10 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Ben zaten yapamam .. O kadar looser ım ki adamların benim telefona göre ürünü yok.. adamdan sayıp kılıf yapmamışlar benim telefona :D :zha:

 

S8 tanıtılmadan, kılıf satmaya başlamalarına ne demeli :D 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Spigen kılıf konusunda aynı mağduriyeti bende yaşadım @Yakup Çağatay abi. Kesinlikle katılıyorum sana. Sonra urban armor gear ile karşılaştım n11 sitesinde . Ürünü satın aldıktan 25 dakika sonra müşteri temsilcisi aradı ve ürünümün hazır  oldugunu ve kargoya verildigini belirtti. Ürün konusunda ise kılıf olası düşürmelere ve darbeye karşı mükemmele yakın koruyor ve  aşırı derecede güven veriyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.