Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Navigold Multimedya Sorunu


Önerilen Mesajlar

arkadaşlar focus 3'ümde takılı olan multimedya cihazm usb, sd cart ve cd okumaz oldu. okunuyor diyor ve öyle kalıyor, bugün oto müzik sistemleri takan bir elektronikçi abiye söktürdüm teybimi, o da sorunun çipset'inin( SPHE 82 02 VGQ)  arızalı olduğunu tespit etmiş, ama neden arızalandığı hakkında bir bilgimiz yok. çok ısınıyor patlayacak gibi oluyor dedi. Çin den bulmuş malzemeyi ama gelmesi çok uzun bir süreç+ arızanın çözüleceği de kesin değil, bu parçayı bulabileceğim Türkiye de bir yer  var mıdır? parça kodu SPHE 82 02 VGQ  neler ile uğraşıyoruz ya... resim temsili.

SPHE8202RQ-new-mobile-font-b-DVD-b-font-font-b-chip-b-font-.jpg

murat altındal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Navigold +90 (212) 522 0330 ilgilenmiyor mu? Biz bundan ötesini zor biliriz, geçmiş olsun :) 

Onlar ile görüştüm ama şöyle bir sıkıntı yaşadım, multimedyanın garantisi bitmemesine rağmen tamiratın ücret ile yapılabileceğini söylemişlerdi. Bende o zaman ileride bir süreçte yaptırım diye düşünmüştüm şuan garantisi bitti ürünün, ama istersem gönderdiğimde ücretle yapabiliriz dediler. Ben bu işi bolu da çözeribilirmiyim diye burada cihazı söktürdüm, söken usta yukarıdaki malum çipin arızalandığını söyledi, yarın navigold teknik servisi bir araştıracak inşallah vardır olmadı cihazı istanbulda ki navigold teknik servisine göndereceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu usta daha önce bu cihazla uğraşmış mı emin değilseniz zaten boşuna parça almayın. Navigold bu sorunu mutlaka yaşamıştır en azından onlara sorun önceden telefonla vs sonra çinden alırsınız parçayı bu tür ürünlerin çiplerini Türkiye'de satacak perakendeci olacağını sanmam.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi söktürdüm multimedyayı burada, adam şimdi varsa çipi göndersin dedi, kıramadım sonuçta uğraştı, lakin yarın servis ustasının talimatına göre karar vericem, büyük ihtimal gönderirim servise, ama yok çipi gönderelim var derlerse onu deneyeceğiz, ben de aslında cihazı servise göndermek taraftarıyım. 

--1 dakika sonra eklendi--

o değilde araba çok boş gibi geldi teybsiz ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

7 saat önce, murat altındal yazdı:

Yukarıda ki entegre serviste değişti, sorun çözüldü, lakin serviste cihazımı ve navigasyonu(igo) da güncelletmiştim, şuan gps sinyal bulmuyor, bir fikriniz var mı cihazım navigold lf-8812.

anten oturmamış olabilir mi?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Aradaşlar porttool diye bir program var, bunu indirip navi kartına attığınızda port ve bound değerlerinin ne olması gerektiğini bir dosya halinde sunuyor, lakin benim multimedya da şöyle bir şey çıktı, ne olduğunu bilen varsa, buraya yazsın.

image.jpg

--5 dakika sonra Hata kodu var ama neyin nesidir anlamadım, yazılımsal mı donanımsal mı?

image.jpg

murat altındal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.