Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford 2017 14 Mart Sağlık çalışanları indirimi [2019]


H. Cenk

Önerilen Mesajlar

Alıntı

Gece gündüz demeden özveriyle çalışan sağlık sektörü personellerine tüm kalbimizle teşekkür ediyor, onlara Tıp Bayramı'na özel Ford modellerinde geçerli 10.165 TL'ye varan indirim hediye ediyoruz.

 


2016 model Fiesta ST-Line, Focus ST-Line, Mondeo
ve tüm 1.0L EcoBoost araçlarda %4;
Focus TrendX benzinli manuel modeller hariç diğer binek araçlarda %2 indirim sizleri bekliyor.

* Rakiplerini gölgede bırakan 1.5L EcoBoost 180PS Ford Mondeo'ya (5 kapı ve Station Wagon) ise 10.165 TL indirimle sahip olabilirsiniz.

 

 

Kampanya böyle : Fiesta ve focus sadece ST line larda , tüm mondeolarda ve tüm 1.0 ecoboostlarda %4 ; trendx benzinli focus hariç tüm diğer bineklerde %2.

 

Yalnız bizim arkadaş aramış Kugada indirim yok demişler. Arkadaş da gidip tiguan aldı.  

 

http://www.ford.com.tr/kampanyalar/saglik-calisanlarina-ozel-kampanya

 

EDİT: Enteresan firma şu Ford Otosan. Websitesinde kampanya şartları yok, ancak mobil sitede small  print ile var. Kİmse masaüstünde girmiyor nasıl olsa diiye mi düşünüyorlar acaba. Kuga ve birkaç modelin daha dahil olmadığı orada yazılmış.

3.14.JPG 

H. Cenk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Ford Otomobillerde, Tıp Bayramı'nda,
Sağlık Çalışanlarına Özel, 
2.000 TL Aylık Taksit + %2 İndirim

 

 07 Mart - 31 Mart 2019 tarihleri arasında geçerli satış kampanyası kapsamında belirtilen 2.000 TL aylık taksit, 0 km 2019 model yılı ticari araçlar ve Yeni Ford Focus hariç 2018 model yılı otomobillerde geçerli olan 50.000 TL, 25 ay, %0 faiz kampanyasının aylık ödeme tutarıdır. Belirtilen %2 indirim tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden verilmiş olup 2018 model yılı tüm ticari araçlar ve otomobillerde, 2019 model yılı tüm otomobillerde ve 2019 model yılı ticari araçlarda (Custom, Connect ve Ranger modelleri hariç) geçerlidir. Belirtilen indirim ve ödeme koşulları sadece çalıştıkları kurumdan çalışma belgesini veya emeklilik belgesini sunan; doktorlar, diş hekimleri, hemşireler, sağlık memurları, veterinerler, eczacılar, Sağlık Bakanlığı (merkez) çalışanları ve laboratuvar teknisyenlerinin perakende alımlarında yukarıda belirtilen 0 km Ford araç alımlarında geçerlidir. Kampanya avantajları diğer kişiye özel indirimler ile birleştirilemez. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 262,5 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edildiğinde Ford Finans kredisinin aylık toplam maliyet oranı %0,0406; yıllık toplam maliyet oranı %0,4875 olmaktadır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Ford 2017 14 Mart Sağlık çalışanları indirimi [2019] olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.