Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Motor arıza ikazı ve çalışmama sorunu


Ali Demir Liyya

Soru

Arkadaşlar aracım dün yağmurlu havada 25 dk kullandıktan sonra park ederken uyarı verdi ekranda ama okuyamadım park edemeden stop etti ve marş basmadı bunun üzerine servisi aradım motorun su almış olabileceğini yada akünün yetersiz olabileceğini söyledi yetkili servis garantisi olmadığı için çekici ve arıza tesbit ücreti de istedi kabul etmedim yakındaki bir özel servise götürdüm o gece orda kaldı sabah baktıklarında araç çalışmış bilgisayara bağladıklarında beyinde hata kodları birikmiş dedi çoğu anahtar hatası idi dedi ve ücret talep etmeden aracı verdiler üstelik aracı denemişler ve problem olmadığı görülmüş ama ben aracı teslim aldım ve eve giderken yağmurlu havada motor arıza ikazı verdi ve stop etti yolda tekrar aynı durum oldu marş basmadı şimdi beyinciye çektik buna benzer olay yaşayan varmı yada muhtemel sebepler ne olabilir 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus Club Tr > Forum Yardımı kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. AYRICA başlığınız doğru şekilde değiştirilmiştir, bu kategoriyi okuyarak veya arama yaparak geçmiş konuları kontrol edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Arkadaşlar sorun çözüldü gibi sanki beyin kutusundaki kırıktan su almış soketler ıslanmış o nedenle kendini kilitliyormuş dediler orhinal kutu kapak 130 lira 120 lira ustalık aldı elektrikçi.. bakalım inşaAllah geçmiştir sorun problem olursa burdan yazarım 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.