Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Barcelona -- Psg Maçı (6-1, 0-4) Ve Rekor.


Misafir

Önerilen Mesajlar

Maçı izleme planlariyla uykulu gozlerle bekledim..Dayanamadim uyuyakalmisim, uyandigimda trt de tekrari başlıyordu..Nete bakmadan, skora vs izledim..İlk yarı pres, baskı, pas ezdi Barcelona..Ilk mac 4-0 yenilmislerdi..Gol yemeden en az 4 gol lazim..Olaya bak..rakip psg..dk 3 gelen gol umitlendirdi zaten..sonra 2-0 biten yari..ıkıncı yari basinda 3-0..sonra cavani 3-1..tur her saniye bitiyordu(stadda bitmisti bile)..ama bazi hakem kararlari(penaltilar, cikan kartlar, psg verilmeyen penalti vs) rekora golge dusurdu kanimca..dk.88 3-1 skor..barcaya 3 gol lazim..imkansiz..bir firikik, bir penalti, bir son saniye uzatma golu..neymar 7 dk, 2 gol, 1 asist..ne diyelim..o sevinc, o yikim emery'nin ifadesi, enrique'nin mutlulugu..futbol güzel şey..taniklik etmek güzeldi..kimse hakem vs konusmaz(2-0, 1-0'lik yeten maclarda olurdu)..rekor ve muazzam donus gecesi..helal olsun.

 

Not: Arda bu ay maasi ter stregene versin, son saniye topu kaptirmak, kalenin bos olmasi..Allah muhafaza Arda..Orayi yikarlar.

 

 

#halamadrid:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Özeti izledim, böyle bir skorun ortaya çıkmasında hakem kararlarının bariz etkisi varsa, hakemin konuşulmaması ihtimali yok maalesef. Özellikle Fransız basını yerden yere vuracaktır muhtemelen. Tabii ki istatistiklere bakınca oyunun gidişatını nasıl oluğu genel olarak belli oluyor. PSG biraz fazla mahkum oyun oynamış. Ama ne olursa olsun bu geri dönüş futbol tarihinde unutulmayacak bir olay olarak kalacaktır. Yanılmıyorsam ŞL arenasında eleme turu aşamasında 4 farkla biten birinci müsabakanın ardından ilk maçta yenilen tarafın kendi lehine çevirdiği ilk eleme oluyor bu örnek.

Adsız.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.