Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Değer Kaybı Tazminatı


Önerilen Mesajlar

Aracımda oluşan hasardan dolayı sigortacımın tavsiyesiyle değer kaybı tazminatı almak için sigorta ve ekspertiz şirketi ile 250 tl ödeyerek anlaştım. Bana bir dilekçe ve üzerinde iyi çalışılmış 20 sayfaya yakın olan kaza tespit tutanağı, tamir aşamasının fotoğrafları, internetten yapılmış hasarlı-hasarsız araç fiyatları ve aklıma gelmeyen bir sürü evraklar gönderdi. Nereye ve nasıl göndereceğimi belirten birde not yolladı. Talep edilen para 2890 TL. Bakalım alabilecekmiyim yoksa 250 tl uçacak mı? Göreceğiz bakalım. 

IMG_20170116_141638.jpg

Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Kusur oranı derken? %100 kusurlu karşı taraf. 

 

Alırsın abi hatta anlaşmadan da alabilmeyi deneyebilirdin. Karşı tarafın sigortasına bu sonuçları mail eğer gerekirse posta ile yollayarak. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Daha önceki aracımda bu işlemleri bende yapmıştım. Raporda 2000tl gibi bir fark olduğu tespit edilmişti. Sigorta şirket ilk etapta para vermeyi reddetti. Bizde hakem heyetine başvurduk. Hakem heyetin dosya işleme alınmışken sigorta şirketi 550tl gibi bir rakam hesabımiza yatırdı. Tabi hiz vazgeçmedik hakem heyetini bekledik. Ama oranın verdiği karar sonucunda neredeyse cebimden para verecektim. Yani işin özü 250 tl gibi bir para almış oldum. 300tl exper ücretini çıkınca.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Burada en güzel yöntem eksper ofisinden çok. Avukatlar aracılığı ne yazıkki eksper ofisinde çalışmama rağmen avukatları öneriyorum. Sebebi de sen sadece vekalet veriyorsun avukat herseyi hallediyor ve tahkim vs uğraşmiyorsun. Ekspere 250 lira da vermiyorsun. Ama tabi avukat ta %15 20 gibi pay istiyor. Ama karar sizin tabi. Ben direk yönlendiriyorm

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Gözünüz aydın olsun. Biz alamamıştık. Park halindeki eşimin aracına vuran şahin sürücüsü çok afedersiniz ib...e kılıklı biri yüzünden kapı komple değişmişti. Dava açtık 4 yaşını Yen'i doldurmuştu. Neymiş 4 yaşından küçük olacakmış, değer kaybı için direklerde veya tavanda hasar olacakmış. Ulan desene arabayı pert et gel. Alamadık abicim velhasıl arabayı da değişik diye ucuz ucuz sattık ne diyelim Allah'ından bulsunlar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
12 dakika önce, H. Cenk yazdı:

ben de parkyerindeki arabama çarpan ve suçunu kabul eden adamdan değer kaybı tazminatı alabilir miyim diye bu başlığa bakındım ama sanki zor işlermiş gibi geldi. lanet olsun deyip böyle mi bırakmalı..çamurluk değişiyor benim..

Abi o kadar hasarla değiştirmek bence yazık olur. Onarımını yaptırsan daha iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.