Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yetkili Servis Tamir Süresi


Misafir

Önerilen Mesajlar

Hayirli aksamlar herkese..aracim focus 3, 1.6 dizel, hb, manuel..Bir konuda danisacagim sizlere..Aracın yetkili serviste belli bir tamir suresi var midir? Telefon tamiri gibi..20 gün..30 gün..vs..18 subatta aracim -30larda donmustu(yakit filtresi, akü bitik vs)..yakit filtresi ucretiyle baslik açmıştım..18 subat cumartesi aksami yetkili servise goturdum cekiciyle..mesai bitimiydi..pazartesiye kaldi..pazartesi garantiden akü degisti, filtreyi de ben degistirmelerini soyledim..6.vites dislisinde sorun vardi(ayna mahruti ve 6.vites ses sorunu basliginda aktarmistim)..gitmisken servise ve garanti bitmeden(nisanda bitiyor) bakilsin dedim..sanzimana bakildi..6.vites dislisi kirilmis..ses ondanmis..disli ve senkromaclarla beraber 7 parca garantiye sunuldu..kabul oldu..23 subat persembe kabul oldugunu parca beklenildigini soylediler bana..bugun 2 mart persembe hala sanziman parcalari otosandan gelmedi..arac serviste..cumartesiye alirim artik diyordum(gecen cumartesi derken 2.cumartesi de gidecek)..haftaya kaldi..ford merkezle gorusmemde prosedur eksikligi oldugunu(servisten) stokta parca oldugunu..eksiklik giderilince hemen gonderilecegini soylediler bugun yine..halbuki gecen hafta, bu hafta bir kac kez kayit oluşturdum, gorusulmustu servisle..servis acil koduyla istegi yinelemis..baska bir ilcede ve ilde oldugundan gidip bakamiyorum..doguda ogretmenim..sinirler tirmandi artik..bir yanim al gel cumartesi araci diyor..ikame arac teklif etmislerdi, hafta ici gidip alamadim(o ilceye giden arac yok, aktarmalı, rapor almam gerek isim geregi, bir suru kayip maddi manevi ) cumartesi gidip ikame arac alirsam..bu is bitmez gibi geliyor..bir sanziman dislisi icin garanti kabul etmisken 3 hafta sure normal mi? Servisin patronu ve muduruyle gorustum..aracin son iki bakimi disarda yapildigindan parcalar garantiye ayri sunuldu, prosedur uzadi diyorlar, sorun giderildi..merkezle hallolmus sıkıntı(!)..haftaya veririz diyorlar(tahmin)..ustelik servis kaydi 21 subat sali gunu acmis..sozde 20 subat pazartesi bakacaklardi araca..ben 18 subat cumartesi mesai sonrasi biraktim..niye pazartesi degilde sali acilir kayit?  Araca ben o kadar binmedim..26 ocakta almistim..garanti yapariz deyince iade etmemistim bir disli icin..ne yapmali dostlar?

Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Oldugunuz ilden dolayi biraz islemler gec isliyor olabilir.. istanbulda bile bi tampon icin ortalama 1 hafta beklene biliyor.

 

Yani bence bekleyin hocam.. hele hele garantiye girmişken parçalariniz

 

Ama iş uzarsa alin bi ikame araç.. yani ikame arac verdiler diye bence sallamazlar.. normal bitecegi zaman  biter işlemler

okan ali tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, Forum Yardımı > Focus Club Tr > Resim Ekleme kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

20 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

Size ikame araç aynı gün vermeleri lazım normalde.siz ikame aracı alın bu arada garanti koşullarını araştırın aklınızda bulunsun

 

Hayır, servisin böyle zorunluluğu 10 günden sonra başlıyor :) Anlık olan sigorta/kasko.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

17 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

bu işin 10 günden fazla serviste kalacağı belli bir durum.Müşteri diretirse verebiliyorlar.

 

Abi verebilmesi ile vermesi gerektiği farklı bir durum olduğu için ilettim yoksa 2 günlük iş için veren de var ama zorunlu değil.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.