Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiesta 1.6 Powershift Ti-vct Lpg Tavsiyesi


Evrim K.

Önerilen Mesajlar

1 dakika önce, Erdem Ay yazdı:

Burak bey merhaba.. bahsettiginiz Landirenzo bayisi ortalamanin ustu bir yerdir. Ulkemizde bir cok seyin standardı yok.. lpg işi de biraz boyle. Her usta kendi stilini uygulayabiliyor:) lpg isinde sikinti da burdan kaynaklanıyor. Benim montaji oldukça kaliteli yaptılar, en ufak sorun yaşamadım. Is yerindem iki arkadasim daha ayni kapsamda yaptırdı.. biri montaj da ciddi sorun yasadi (komple sokturdu yeniden taktırdı)yani şans işi.. benim suan 16.000 km oldu kalibrasyon bile montaj sirasinda yapilan hala.. ben lpg konusunda cok on yargiliydim ama simdi iyi ki yaptirmisim diyorum.. performans konusunda rampa olsun duz yol olsun fark hissedemiyorum ben ki uzun yolda yeri gelince limitleri zorlarim genelde.. umarim aydınlatıcı olmuştur..

Erdem Bey çok teşekkür ederim, gerçekten çok aydınlatıcı oldu. Arkadaşlarınız sanırım sizinle aynı yerde taktırmadılar. Lpg kit montajı konusunda ustaların önemli bir rolü var sanıyorum. Yakup Bey'in de paylaştığı üzere, şimdi bir de BRC ile ilgili bir kampanya geliyormuş. Bir yandan da birçok insan Ford için en uygun kitin Landirenzo olduğunu söylüyor. Keşke fabrikadan lpgli satsalar da biz de bu ikilemlerden kurtulsak :) verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. aracınızı güzel günlerde kullanın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlarım da ayni yerde fakat farkli zamanlarda taktirdilar. Sorun yasayan arkadaş teknik olarak değil montaj ozensizliginden sorun yaşadı.. Landirenzo da BRC de iyi markalar.. simdiden hayirli olsun güle güle kullanın sizde..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.