Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Civic Rs 1,5 182 Bg (düz Ve Cvt )


H. Cenk

Önerilen Mesajlar

Evet efendim tv de reklamları dönüyor ama forumda haberini bulamadım , herkes Kuga peşinde sanırım :) 

Ford otosan focusta 1,5 182 bg ecoboostu gömüyor ama honda getiriyor. Forumda 1,5 EB niye getrilmiyor diyenleri Honda şovruumlarına bekliyorum :) 

Araç 1,5 182 bg 240 Nm tork manüel veya 1,5 182 bg 220 Nm tork CVT . Ancak Honda TR nedense düz vitesi getirmemiş. Sadece CVT ile satılıyor. CVT nin tork dayanımı yetersiz olduğu için torkunu biraz törpülemişler sanırım. Sürüşü de keyifsizdir ya bir bakmak lazım 

Arabanın LEd gündüz LED sis ve LED farları var, sunroof var, ön arka park sensörü var, geri görüş kamerası var, VWdeki autohold var, anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri koltuklar , 7" dokunmatik ekran ve Türkçe  navigasyon var ve 17 jant var. Bir tek kararan dikiz aynası yok sanırım. 

Fiyatı 109 bin TL. 

Düz vitesi tercih edilebilirdi :) 

 

honda-civic-rs.jpg

 

honda-civic-rs.jpg

honda-civic-rs.jpg

 

 

Şöyle de bir incelemesi var 

Civic RS

H. Cenk tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

KAç gündür youtube testlerini izledim 0-100 hızlanma iyi ama 200 de kesiciye giriyor yani bi bmw 3.20 i ed ye rakip olurmu demiştim ama bmw 3 bunu tokat manyağı yapar 

Adem Kazıl tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yarın satısı baslayacak civic rs, honda tutkunlarından büyük rağbet göreceği ortada Typ-r yavrusu diyelim biz.
Fiyatıda 110tl otosanın opsiyonel olarak sunduğunu barındırıyor.
Bi dostum söylemişti çok büyük yankı uyandıracak diye yazmıştım forumda. Bunun yanında 1.5 tsi golf 150ps
Otosandan da cevap gelir artık [emoji3]

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aynen öyle, bu tarz turbolu ve (görece) yüksek beygirli araçların manuel versiyonu sürüş zevki açısından çok daha iyi. Otomatik isteyen illaki alır ama manuel getirilmesi de şart bence. Yani böyle bir aracı yüksek devirlerde kullanıp hakimiyeti şanzımana bırakmak... aa cık, bana göre değil.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şişirme bir araba olmuş, turboyla 182ps olup 220nm tork almışlar vtec gibi bir motordan. Eski vtec motorlara cücük bir turbo takıp yürütsen bundan çooooook daha iyi verim alırsın. Atmosferik gibi olmuş, saçma olmuş. Performans için bu arabayı alacaklar sanırım kısa zaman sonra pişman olabilirler. İkinci elini bolca görürsünüz satarsa eğer.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşım hafta içi civic RS lansmanındaydı perfomansıyla ilgili biraz konuştuk  aracın bayağı iyi gittiğini söyledi,performansı çok beğenmiş

 Civic RS nin iyi satıp satmayacağını bilmem de CIVIC'in  gayet iyi satacagından eminim adamlar dizel motor sunmamasına rağmen satışları çok iyi .Yıl sonu satışlarda C sınıfı ilk 5 te olur gibime geliyor...Gecen ay atmosferik motoru test ettim,motor biraz zorlayınca bağırıyordu gerçi atmosferikler hep bu tarz, performans atmosferik 125 ps  motora göre fena sayılmaz, malzeme kalitesi orta halli olmuş yalnız konforunu çok beğendim ,  yol tutuşu bi focus gibi değildi ama.Donanım olarakta zengin donanıma sahip öyle paketle falan uğraştırmıyorlar seni 3 farklı donanım var ,executive de adamlar herşeyi sunuyorlar.Yalnız arabanın kaportası ve kapıları çok basit geldi sanki sağlam bir araç değilmiş hissi veriyor fakat IHSS den top safety pick +  ödülünü kapmış. Aracın yüksekliği az olmasına rağmen baş mesafesi gayet iyi.Arka diz mesafeside gayet başarılı.Bagajı ilk defa bu denli geniş olmuş .Ben tasarım olarak beğendim aracı sadece arka stopları beğenmedim yandan ve önden gayet hoş duruyor araç birde dizel 1.6 motor olsaydı sınıf liderliğine oynardı bence.

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.