Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Ford Focus 3 Teyp Desteklediği Cd içeriği


Mustafa.Yıldız

Soru

Arkadaslar ford focus aracıma ses CD  si hazırladım.  Bilmeyen araştıran olursa diye buraya yazıyorum.

Aracın ses sistemi için cd yazdırırken

'ses cd si'

olarak yazdırın.  Bir cd içerisine boyutuna göre değişmekle birlikte 300 kadar mp3 yazdırabilirsiniz.  Ses kalitesi usb den bence cok daha iyi oluyor.  Klasör de oluşturabilirsiniz cd içerisinde çalarken klasör de seçebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

son zamanlarda yuksek kalitede mp3 indirmek hatta mp3 bulmak bile yeterince zorlaştığı için yuksek kaliteli ses içeriği edinmek için ben izlediğim kısaca yolu anlatayım. Özellikle spotify preimumu olanlar yüksek kaliteli ve yüksek boyutlu ses dosyaları elde edebiliyor. (şarkı başına 13 17 mb arası ).  spotifydan listenizi hazırlıyorsunuz. ardından ses kalitesini en yüksek seviyeye veriyorsunuz. spotify recorder diye bir program var onu indirip kurulumunu yaptıktan sonra recorderı acıyorsunuz ardından spotify listesini de oynatmaya başlıyorsunuz. recorder o an pc den ne ses gelirse onu kaydediyor. o yüzden pc nin sesini en yükseğe ayarlayıp kulaklık girişine eski kulaklıklarınızdan kırık  bi jak takarak sesi de kesebiliyorsunuz. recorder şarkıları kendısı kesip kendisi isimlendiriyor. hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan hepsi klasöre atılıyor program tarafından.  Dezavantajları, şarkıların toplam süreleri ne kadarsa o kadar sürede edinebiliyorsunuz ve o sırada pc den başka uyarı seslerı cıkarsa onlar da şarkıların içlerinde ayrı bir nüans oluyor :D  o yüzden tavsiyem gece acık bırakılıp yapılmasıdır :D 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.