Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga Fiyat Ve Donanım Listesi


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Ben kugayi alalı yaklaşık bir 20 gün oldu bu araç bence sınıfında fiyat olarak donanım görüntü güven hissi olarak en iyi araçlardan alırken pişman olur muyum diye çok düşündüm ama su an için yakıt ta dahil herşeyden memnunum bence alacak arkadaşlar düşünmesin bu motor bu kasayı kaldırır mi diye düşünmeyin aynı şeyi düşünüyordum ama inanın ilk hızlanmalarda çok seri uzun yolda da 160 yapacam derseniz onu da sorunsuz bir şekilde başariyor araç denedim. ama yakıyor biraz :)sırf bunları yazmak için üye oldum foruma sorular olursa deneyimleri mi paylasirim.

Hasim Cagri tarafından düzenlendi
yazim yanlisi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba,

Yeni fiyatlar Ford'un sitesine konmuş. Style otomatik vergi sınırını geçmiş ve çok artmış görünüyor. Yeni fiyatı 136.000 TL (Turhan Bey, 136'yı bir yerden yakalamış :) ). Titanium'da da artış var, onun da powershift'i 150.000'i bulmuş. Aralarındaki makas 23.000'den 14.000'e düşmüş. Henüz 500 km'deki Style'ımı satıp Titanium'a geçsem mi diye düşünmüyor değilim :) .

 

Kuga bence özelliklerine göre ucuz kalan bir araç idi, özellikle Style için konuşuyorum. Şimdi bu fiyatlarla geldiği yer rakiplerine göre normal sayılır. Ama satış adetlerini olumsuz yönde etkileyebilir. Ağustos adetleri açıklandığında göreceğiz.

--1 dakika sonra eklendi--

image.png.1618d4d397695edce0c1c947de00a0e9.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fiyatlar almış başını gitmiş. Rakiplerinde önemli bir fiyat artışı yok gördüğüm kadarıyla. Ford sanki kendine biraz fazla güveniyor gibi.

 

Bu arada donanım listesinde şimdi farkettim. Bizim araçlarda "akıllı sarj sistemi" özelliği varmış.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Daha önce yazdılarmı bilmiyorum ama benzin-dizel arasındaki fiyat farkı neden bu kadar düşük acaba. Dizel mi ucuz benzinlimi pahalı? Benzinli fiyatları cazip olmazsa millet neden dizel dururken bu kadar parayı benzinli arabaya versin ki? Acaba  EB hayranları nasılsa alırlan gibi bir mantıkmı var acaba? Ya da dizeli ucuza verelim pazar payımızı artıralım mı mantık? Otosan = Mantık ? yok yok vazgeçtim sorularımdan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

 

Bu arada donanım listesinde şimdi farkettim. Bizim araçlarda "akıllı sarj sistemi" özelliği varmış.

1999dan beri tüm Fordlarda var. "smart charge" sistemi. PCM tarafından kontrol edilir. Sözüm ona akü ömrünü uzatma amaçlıdır. Akü sıcaklığına bakarak alternatörü açıp kapar  vs vs.. Bir de tam gaz durumlarında sürücünün güç istediğini öngörerek akü şarjını keser vs vs. Günümüzde her üretci bunu kullanıyor artık. 1999da halk arabalarında yenilikti ama artık sıradan.  

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Beklediğimden daha hızlı bir değişim oluyor. Bayi mayıs ayında aracı teslim alırken 2018 mayısta en az 140bin titanium manuel dediğinde, abartı gelmişti bana ama böyle giderse iş seneye kalmayacak gibi görünüyor.. Murat abinin dediği gibi bence biraz fazla iddialı bir sıçrama... Eder etmez değil derdim de, zaten stok yok, 2 - 3 ay bekleme süresi var, bir de başlarda gayet uygun olsa da şimdi fiyat handikabı oluşuyor gibi.. Piyasa düşünüldüğünde fiyatlar çok değil, o ayrı...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

7/12/2017 - 21:51 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Genel gelecek raporu vereyim fikrimiz olur ne var ne yok. Ama bunlardan daha fazla olabileceğini de eklemek istiyorum baştan (mevcut stok).

 

Style 1.5 EB A/T 182 ps 8-10 tane geliyor Ağustos-Eylül gibi.

Style 1.5 TDCI Man 120 ps 15-16 tane geliyor Ağustos-Eylül-Ekim gibi

Style 1.5 TDCI PWS 120 ps 45-50 tane geliyor Temmuz-Ağustos-Eylül gibi. (Bir ikis tanesi jant paketli. Renkler genelde Beyaz,Manyetik Gri ama diğerleri de var)

Titanium 1.5 TDCI Man 120 ps 40-45 tane geliyor Eylül-Ekim gibi. (Cam tavanlısı ve Jant paketlisi var. Renkler yukardaki gibi)

Titanium 1.5 TDCI PWS 120 ps 50-55 tane geliyor Temmuz-Ağustos-Eylül gibi. (Cam tavan, Xenon ve Jant paketliler var. Konfor bir tane, tekno yok. Renkler yukardaki gibi genelde. Kırmızı, Mavi, Kiremit vs de var.)

ST-Line 1.5 TDCI PWS 120 ps  50-55 tane geliyor Temmuz-Ağustos-Eylül gibi. (Cam tavan, Xenon, Konfor (11) ve tekno var. Renkler yukardaki gibi genelde. Kırmızı, Mavi, Kiremit vs de var.)

 

Titanium ve ST-Line benzinli otomatik şuan yok. Ekim'den önce de gelmez :) 2.0 dizelden bahsetmiyorum bile :P 

 

Bu da kenarda kalsın başlığa uygun olsun mesaj :)

 

Fiyat artışı ile, Ağustos-Eylül satışını merak edenler buraya bakabilir; gelecek araba sayısı bu kadar (~230) zaten. :D 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

ODD, Ağustos ayı satış rakamlarını açıkladı. Ford'un 9 Ağustos'ta yaptığı ve ÖTV kaynaklı oluşan anormal zamma rağmen satışlar bir önceki aya göre epey artmış. Ağustos'ta 575 adet Kuga satılmış, toplam satış adedi ise 2.573 oldu. Bu ay Kuga, Fiesta ve Courier'i de açık ara geride bırakarak Focus'tan sonra en çok satan Ford binek olmuş...

 

 

 

 

Mustafa Uysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.