Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Podye Demiri Düzeltme


Kadir S

Soru

arkadaşlar merhaba bugün tesadüf eseri öğrendim aracımın sol ön podye demiri onartılmış ama şaseye dokunmamış dedi tamirci. ben bunu bilmeden almıştım bu aracım için önemli birşey mi? 

Kadir S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Bu konuya vakıf olmamakla birlikte şöyle izah edeyim. Tamponun iç kısmında yer alan, darbe emici yay şeklinde bir parça. Önden aracınız darbeye maruz kalmış, sonucunda büyük ihtimalle tamponda da değişim ya da boyama olabilir. Çok mühim mi bilemiyorum ama satarken bunu size söylememesi kötü olmuş... Güven sarsıcı bir durum.  

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

iyice kafam karıştı birine gösteriyorum podye şasedir arabaya güvenme diyor. başka birine gösteriyorum podyeden darbeli ama şaseye dokunmamış  sorun olmaz istediğin hızda gidebilirsin diyor. ben sürekli uzun yol yapan insanım şimdi içimde kuşku olacak hep gidip gelirken. bu konudan anlayan arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum eğer yüksek hızlarda sorun yaratacaksa bu aracı değiştirmem gerekecek

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
6 dakika önce, Kadir S yazdı:

tabikide yüksek hız risk hatta büyük risk biliyorum. ama tamircinin dediği şey 120 yi geçme yoksa sorun olabilir dedi. uzun yolda 120 civarı yapamayacaksam bu aracın ne önemi kalır ki 

 

Bildiğim kadarıyla söylediğiniz parça sorun yaratmayacaktır :yeah: 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Eğer sadece podye ise öyle ciddi sorun olmaz ama şasede eğrilme varsa yüksek hız ve ani frenlerde araç dengesi bozulabilir. İyi bir kaporta ustası bulup baktırın derim.

--7 dakika sonra eklendi--

Şimdi bir kaportacı arkadaşımı aradım. Podyede sorun varsa şasede de olma ihtimali çok yüksek dedi. İyice baktırmanız gerekiyor bence. En azından kafada soru işareti kalmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

tamircinin söyledğine göre sadece podye. şaseye dokunmamış dedi. yarın birkaç kaportacıya göstereceğim . teşekkürler verdiğiniz bilgi için. evet öyle söyleyende olduğu için içim rahat etmedi zaten yarın baktıracağım

Kadir S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.