Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akbank Kart Güvenlik Paketi


Önerilen Mesajlar

Akbank kart güvenlik paketi adında bir sigorta satmak için arıyor. Kanun değişmiş akrtımız çalınır para çekilirse biz ödeyecekmişiz. Elektrik alamadık birbirimizden önce dolandırıcı sandım. Gerçekten böyle bir saçmalık yok. Korkutma yoluyla kredi kartı güvenliği satmaya çalışıyorlar. Bu satış kurgusunu kim düzenlediyse tebrik ederim. Konu hakında bilgi almak istemiyorum diyorum ne zaman müsait olursunuz diyor. Dedim önünüzde bir akış var ondan soruyorsunuz soruları biliyorum dedim. Oradan ayrılın beni dinleyin istemiyorum..... Çalışanın bir suçu yok. Çok çalıştığım bir banka değil siler geçerim sonuçta. Gerçekten bir kanun değişikliği var mı? Çalınmaya karşı artık korunmuyor muyuz asıl soru bu... 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kanunların bizi ne ölçüde koruduğu tartışılır.

Tek telefonla gelen teminatın (açıklaması aşağıda) kendine göre bir cazibesi var.

Tüm kart ve değerli belgelerinizi 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayıp sisteme kaydettirerek, 7 gün 24 saat dünyanın her yerinden, tüm kartlarınız için kayıp/çalıntı bildirimi yapabilirsiniz.

Kartınızın yetkiniz dışında kullanılması ve kredi kartlarınızda oluşacak izinsiz harcama riskine karşı, Akbank'a kayıp/çalıntı bildiriminden önce 4.000 TL, bildiriminden sonra 50.000 TL'ye kadar meydana gelen harcamaları teminat altına alır.

Yanınızda bulundurduğunuz kişisel eşyalarınızın cüzdanınız ile birlikte gasp yoluyla çalınması halinde 500 TL'ye kadar teminat sağlar.

 Sadece yurtdışında geçerli olmak üzere; otel faturalarınız ve seyahat biletiniz için 2.000 TL'ye kadar, acil ihtiyaçlarınız için 1.000 TL'ye kadar nakit avans teminatı sağlar.

Kayıp bagaj ve anahtar iade hizmeti sunar.

Araç Asistans Hizmeti ile 7 gün 24 saat, limitsiz ve ücretsiz çekici hizmetinden yararlanırsınız.

Ev anahtarınızın kaybolması, çalınması, kazaen veya hırsızlık neticesinde kilit sisteminde hasar oluşması gibi durumlarda çilingir hizmeti sunar.

Tüm sigorta hizmetleri gibi olmazsa olmaz değil ama olması da kötü değil. 

Bana ilk yıl hediye gelmişti. İkinci yıl ısrarlı aramalardan kurtulmak için ücretli yaptırdım.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet fena durmuyor aslında. Tüm kartlar derken başka banka kartları da dahil mi acaba? Şu internet üzerinden kart dolandırıcılığının artması nedeniyle tüm banka kartlarımı alış verile kapattım ve limitleri düşürdüm ama bir şey alacaksınız sanal kartı gir, limit tanımla vs vs. Her bulunduğunuz ortam da bu işe de müsait olmuyor.  Yani internete açık kart kullanımı açısından faydalı  gibi. Birde istedikleri para nedir bunun karşılığında?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 ay önce Akbank'tan gece 3 de arandım. KArtımdan 950 TL çekildiği işlemin bana ait olup olmadığını sordular. Benim değil deyince hemen kartı iptal ettiler. Extreyi kontrol edince ben işlemin benim olmadığını söyleyince kadar 5 kez 950 TL çekilmiş. Toplamda 5000 TL civarında yapıyor. Ertesi günü atadım kayıt açtırdım itiraz için banka hemen kredi kartıma itiraz ettiğim meblağı geri ödeme yaptı ve işlemeleri inceleyeceğini haklı bulunursam tam iade olacağını söylediler. 1.5 ay sorna da haklı bulunduğuma dair bir yazı geldi. Üstelik ben bu kartı yeni çıkartmıştım 3 ay önce. Çok da kullanmamıştım. 

Akbank sigortasını yaptırdım bir de eşya sigortası var onu da yaptırdım. KArt sigortası için akbank kartı olma şartı yok. Adınıza düzenlenmiş yemek kartını bile karşılıyorlar o yüzden bence şu ortamda gerekli gibi. Bir de ağzım yanınca.

Kanun konusunda bence uydurma zira güvenlik kodsuz işlem bankanın sorumluluğunda olduğu için zaten ödemek durumunda oluyorlar ( Eşim avukat ondan dolayı biraz araştırdım ) Ama yine de çirkefe yatarlar ve ödemem derlerse dava falan epey uğraşmak gerekir diye düşünüyorum. 

Eşya sigortası da 7 yaşından küçük olduğunu belgelendirdiğiniz her türlü eşyayı kapsıyor, telefon laptop vs hariç.

Geçen ay iki elektrik süpürgesinden birini kızım kırdı diğeri de bozuldu 1 gün ara ile. Bankayı aradım kırılan süpürge dahil ikisinin de tamir ve yenileme ücretlerini karşıladılar. 200 TL nin altında olan bir bedel varsa siz ödüyorsunuz onlar sizin hesabınıza yatırıyorlar, televizyon buzdolabı gibi bir şey bozuldu ve yenileme yada tamiri 2000 i geçiyorsa exper gelip teyid ediyor onlar direkt olarak firmaya ödeme yapıyorlar. Garantisi bitmiş veya garanti kapsamı dışında birşeyden dolayı bozulan ( Kırılma yanlış kullanım vs ) eşyalar için bence mantıklı.

Bu arada ben banka elemanı değilim :) 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.