Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Goodyear Efficientgrip Performance 205/55r16 91v (fiat Egea Oem)


Ali Danacı

Önerilen Mesajlar

2 saat önce, Ozan Kar yazdı:

pompada mı bilgisayar da mı?

Pompada :yeah:

Lakin bu fark kullanım tarzıyla (sakin/performansli) bile sapacak değerler kadar.

Şöyleki ş.ici  45lt ile 650km yaptığımda yakıt  ışığı yanıyordu. Şu anda aynı tarz kullanımda yine ş.içi 680km civarında yandı. Alınan yakıtlar aynı. Aman aman bir düşüş yok yani.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lastikleri izmirde bir bayiden tanesini 175 Tl 'den satin aldim.Mukayese ettigim birkac lastik vardi , egp kotu demedim lakin falkenin esnekligi gercekten yoktu egp de ayrica lastigin icerisinde yanaklarida kapsayan lif yapisi gercekten gorulmeye deger ?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Merhabalar. Az önce bende lastik fiyatı almak için bayiye gittim. Tesadüf satış temsilcisi de vardı orada. Egea için üretilen lastiği sordum. Egeanın karbon salınımını azaltmak için üretilmiş yakıt verimliliği yüksek bir lastik dedi.

 

Kanal sayısı dışında fark var mı diye sordum?? Kanal sayısı azaldığı için ıslak yol tutuşu daha zayıf dedi. Kalitesi ile ilgili detaya girmedi..

 

Aradaki fiyat farkına bakınca benzer performans sunacağını sanmıyorum ama benzer fiyatlı çin malı lastik almaktansa bunu almak mantıklı. yakıt avantajı sağlasın diye üretilmiş bir lastik sonuçta. Çinlilere göre mutlaka avantaj sağlar..

 

Bu arada 4 kanallı olanlara 250 TL fiyat biçtiler. Temsilci aybaşından sonra tüm lastiklere ikinci zam geliyor almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun diye tavsiyede bulundu..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.