Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 1 Gazı Bırakmıyor


Bekir Delibaş

Soru

Akadaşlar dün  lpg bakımı için gittim aracım beyinden  su kaçırıyordu  onu yaptırdım  ve lpg enjektör bakımı yaptırdım  buraya kadar herşey güzel ancak  bu bakımlardan sonra aracım  gazı  bırakmıyor  bağrıyor. vitesi boşa alıyorum  devir 2500 3000 lerde bağrıyor bir müddet sonra devir normala  iniyor bu sorun neden olmus olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

1 - başıma geldiği için söylüyorum malum kış ayındayız yerler ıslak ve karlı. paspas ıslanıp pedallara yaklaşmış gaz pedalı takılıyor olabilir.

2 - eğer usta gaz kelebeğinin oralarda filan uğraştıysa gaz teli de takılıyor olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yeni gördüm başlığı, bendede çok benzeri olmuştu, Araba maf sensöründen sonrasında bir yerde dışardan hava alırsa bu hareketi yapıyormuş. Hatta bende 3000 devirlere çıkıp 1-2sn bekleyip geri rölanti devrine düşüyordu ve bunu futursuzca tekrar tekrar yapıyordu. Nedenide giren hava maftan öğrendiğinden fazla olduğu için giren havaya göre benzin basıp sonrasında napıyorum ben diyip geri düzeltmesi. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ayrı başlık açmaktansa buraya yazayım dedim. Bugün focus aracımın gaz kelebeğini temizlettim ancak rölanti 3000 devirleri buluyor bir müddet sonra 1000 devire düşüyor. Temizletmeden öncede düşük rölanti sorunu vardı. Gaz kelebeği plastik olduğu için temizletme 1000 lira masraf açar dediler ama ben başka çare olmayınca temizletmek zorunda kaldım. Bunun bir orta yolunu bulamadık ya düşük ya yüksek. Değerli fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.