Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Elektrikli Bagaj Ve Bluetooth Sorunu


Hüseyin Kılınç

Soru

Arkadaşlar 2012 ford c-max titanyum x model araçımın bagajını açmak için kumandaya veya iç kısımındaki düğmeye bastığımda yaklaşık 5 cm açılıp öyle kalıyor sonra bagaj düğmesine basarak zorla açmak zorunda kalıyorum bu arada sürekli öten ikaz sesi var. Konyada yetkili iki servise götürdüm biri sağ amortisör arzalı otokoç serviste 2 amortisör ve 2 adet kilit modülü arzalı olduğunu söylediler .

Bluetooth ve ses komut modülüde arzalı hepsinin tamir fiyatı yüksek olduğu için :

Tüm üye arkadaşlardan tavsiye usta önerisi parça bulmama yardımıcı olamanızı istiyorum

Şimdiden teşekür ederim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Konya'daki usta ve parça önerisi sunamam lakin parça için @ER-OL Otomotiv'e ulaşırsanız en azından piyasaya göre uygun fiyatı verir.

 

Söylemek gerekir mi bilmiyorum bir çok yere gitmişsiniz, hafızalamayı yapıldı değil mi?

 

'Elle en üst noktaya getirin bagaj kapağını daha sonra kapaktaki düğmeye 3-5 sn basılı tutuyorsunuz'

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Genelde ikaz sesi araç hareket halinde bagaj açmaya basarsanız çıkıyor. Normalde ikaz vermiyor yada sürekli bir ses çıkarmıyor. Yarıda kalırsa elle sonuna kadar açıyorum bagaj kapağını, düğmeye basıp bıraktım mı kendisi eskisi gibi kapalıyor. Acaba diyorum sesli komutta çalışmadığı için sigortalarda mı var bir sıkıntı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Nerden aklımda kalmış emin değilim ama, amortisörlerden bir tanesi açma, diğeri kapama yapıyordu gibi bir şey kalmış aklımda. Buna akşam bi daha bakayım. Kapama normal olduğuna göre, açma yapan amortisör arızalı olabilir. Zaten bu kadar şeyin aynı anda arızalanması çok da mümkün değil.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

 

Muhakkak bilgilendiririm sitemizin gayesi bu değil mi zaten

--45 dakika sonra eklendi--

Murat Kavuk:

Kumandayla bagaj açılıyor ama yaklaşık 10 cm den sonra yukarıya çıkmıyor zorlamayla bagajı yukarıya doğru ancak açabiliyorum.Kapamak içinde yine zorlamayla kapata biliyorum.Kumanda veya Bagaj kısmındaki döğmeyle kapanmıyor.

Hüseyin Kılınç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

04.01.2017 Ankara dan daha önce görüşüp Konuştuğum Öner otomotiv den Tuncay ustam Konya Otokoç ta ayrılan Ayna özel ford servisinden Rasim ustayla gitmemi önerdi Rasim usta Bilgisayara bağlayıp mevcut arızaları görüp tekrar arızaları sıfırlayıp baktıktan sonra sadece sağ bagajın amortisörün arızalı olduğunu maliyetinin de 1.400.00 tl olduğun söyledi.  Rasi ustadan ayrıldıktan sonra  fiyat pahalı geldi tekrar Tuncay ustamla görüştüm oda fiyatı çok buldu Ankara da 400 tl civarı olduğunu söyledi .Cuma günü Ankaraya gidecem inşallah Ankarada hava durumu nasıl bilgisi olan

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
Şimdi, Hüseyin Kılınç yazdı:

.Cuma günü Ankaraya gidecem inşallah Ankarada hava durumu nasıl bilgisi olan

Anayollarda sorun olmuyor ama genelde sokak araları sibiryadan beter. Siz yine de yanınızda zincir felan taşıyın. Konya nasılsa Ankara da aynı

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
Şimdi, Hüseyin Kılınç yazdı:

Teşekürler  Doğan kardeş

Abi birde parça almadan haber edersen etraftan sorduralım biz de. Bu arada Tuncay usta ne derse kabul et. Adam gibi adamdır. İşini en iyi yapan ankara da tek ustadır. Rahatlıkla güvenebilirsin.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Merhaba bu gün Ankaraya Tuncay Ustanın yanına gittim sağolsun güleryüz ve alçak gönllüğüyle esnaflığını ustalığını her şeyden öne samimiyetiyle iş bitirme isteği yardımcı olma isteğiyle beni çok sevindirdi.

-Arabamın sadece sağ amortisörü arzalıymış onu değişti.

- Bluetooth ve Ses komut mödülü için Elvan Ford da Ahmet beye gittik elinde 12 adet modül vardı hepsini denedik ama hiç biri çalıştırmadı :mad:

Tuncay usta ve yanınıda arkadaşı Zeynel bey büyük bir ihtimalle teyipten veya tesisatta bir sıkıntı var diyorlar.Aynı model araçların karşılıklı olara modül ve teyiplerini bulup değiştirerek denemeklazım onlar çalışıyorsa tesisatta bir sıkıntı olabileceğini düşündük:) 

Düşüncesi ve fikri olan varsa yazsın..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.