Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus 1.6 Tdci 90hp Satıp Sıfır Astra 1.6 Edition Almak Mantikli Mi?


Mesut Ş.

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar

Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. Yanlış yerdeyse şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar 2011 Focus 1.6 tdci 90hp aracım var full orjinal sadece sağ ön camurlukta lokal boya mevcut A dan Z ye dosyayisi var orda çamurluk ilgili işlem fotoları da var. Aracım şu an 88.000 km de Yakıt konusunda çok memnunum. Hem km yükseldiği hemde 15-20 bin km sonra triger baskı balata gibi değişimler gerekebileceği için en önemlisi 5 yıldır biniyorum. Değişiklik olsun diye sedan olsun diye aracımı değiştirmek istiyorum.

%90 keyfi olduğu için Fazla para vermek istemiyorum. Bir kaç arkadaşım Yeni astra 1.6 edition aldılar araba baz modeli ama o kadarda boş değil Hız sabitleyici var en azından. 55.400 e alabiliyorum.

Aracı dün test ettim Focus tan daha oturaklı daha keyifli daha sessiz geldi bana Lakin kafamı karıştıran mevzular var. Motoru lpg uyumlu değil subaplar magnezyum alaşımlı olduğu için lpg de belli bir süre sonra erime yapıyormuş. Yağlamalı kit vs de hikaye prins yağlamalı kit bile takılsa normal lpg kitlerine göre +20.000 km sonra onlar da da erime olabiliyormuş. Sonuç olarak nette 50-60-70 binde subap eriten bir sürü astra ve insignia var. Çözüm olarak subaplar çelik subap olarak değiştiriliyormuş sorun çözülüyormuş ama 50-60-70 binde ki bir aracın motorunu açtırmak çok can sıkıcı insanı araçtan soğutur.

Sadede gelecek olursak arkadaşlar akıl fikir verin yorumlarınızı çok önemsiyorum. Az yakan sıkıntısız Focus 1.6 tdci 90hp aracımı satıp Opel astra sedan 1.6 edition almak MANTIKLI mı bu aracı tavsiye eder misiniz?

Değerli yorumlarınzı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.


Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Genel Bilgiler kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle şunu söylemem gerekiyor bahsi geçen araç ESKİ OPEL ASTRA SEDAN, yeni değil. Yeni kasası şuan sadece HB ve SW ile geliyor. Bu sebeple araç ucuz ve fiyat olarak mantıklı. Performans vasat, tüketim yüksek.

 

LPG takacaksanız bu sorunla yüzleşmeniz şart, ekonomi hesabınızı buna göre yapar yeni model araca geçersiniz burada mantık yerine sizin tercihiniz ön planda olsun.

 

Keyifli sürüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arabadan çok anlamam ama bu güne kadar OPEL im var ve mutluyum diyen bir insan tanımadım. her modelde kronik sorunlar mı olur? sıfır OPEL yerine 2. el düşük kilometrede FORD Focus daha mantıklı gibi. yani daha arabaları anlatırken cevabı kendiniz vermişsiniz :) üzmeyen bir araba sırf sedan olsun diye üzecek bir araba ile neden değiştirilsin? Çok inandığım bir mühendis deyişi vardır "Çalışıyorsa Dokunma"

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 2010 da bir corsa maceram olmuştu 10 ayda 5000 tl para harcadım olmadı servisin dahi çözemediği sorunlar sonra zararla satıp focus aldım beni bir kere bile üzmedi. Vazgeçtim alsam yine Focus alırım herhalde veya mondeo veya CRV

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2011 de sıfır almıştım. H kasayı aynı motorla. satarken en çok sevindiğim nokta daha performanslı bi araç almaktı. şimdi gene ATmosferik 1.6 ama opel gibi dehlemiyorum hiç. 

Her markanın modelin hastaları tutkunları var hocam. Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmye nasip etsin inşallah. Bende de hep focustan sonra farklı bir araç alırsam memnun kalamama endişesi vardır. İnan sürdüğüm ne civic ne ceed ne de corolla nede bi önceki astra bana focus un zevkini vermedi sadece yeni astra sürüş, konfor ve sessizlik olarak hoşuma gitti ona da GM sorunlu hantal bir motor koymuş. Kendi aracimla devam edeceğim inşallah.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.