Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Ford Fiesta Tanıtıldı


Önerilen Mesajlar

İlk görsellerde mevcut Focus direksiyonuna çok yakın bir görüntü vardı. Şu haliyle bir önceki i20 ve Era benzeri çok basit bir tuş tasarımı olmuş. Bir önceki versiyon Fiesta direksiyonu sadece tuş takımı sayesinde bile kat be kat daha kaliteli ve alımlı duruyor. Hız sabitleme olmaması da ne demek! Bu çağda akıl alır gibi değil. Alt versiyonun o ekranı başka bir skandal. Geniş ekranı üst donanımda veriyorsan alt donanımlarda da daha küçük de olsa aynı ekranın biraz küçük olanını koymalıydın. Bu sınıfın gözbebeğine yakışmıyor bu tarz ucuz hesaplar. Motorlar dizel haricinde ayrı bir komedi. Yeni otomatikle yaklaşık 1.5 saniye daha yavaşlayacaksın ve daha çok yakacaksın. Kime satmayı planlıyor 1.0 otomatiği çok merak ediyorum. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Ford beklentilerimizin çok altında mı davranmaya başladı. Fiesta titanium u x donanımsız alınca birşeye benzemiyor ve fiyatı cabası birde çakma hayalet gösterde hasta derecede bir Ford tutkunu olmama rağmen artık gönlüm başka markalara kaymaya başladı karşısına rakip olarak vw polo veya seat ibizayı koyun herşey bambaşka [emoji4] ya da mondeo karşısına insignayı getirin bu arada derin bir bilgi köln fiesta bandında bir yakınımdan geldi 2.0 lt altı ecoboost motora sakın bulaşma dedi sebep (1,5 ecoboostun 2,8 psi sarjbasıncı var bmw m3 de 0,8 psi ) İyi akşamlar. Bu arada umarım yeni Focus fiestaya benzemez [emoji4]

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

bugün yeni fiesta yı gördüm.

trend di sanırım. veya varsa trend-x.. 1.1 lt 85 bg.. 65.000 tl

kontrol (radyo) ekranı bazı test aracı resimlerinde gördüğüm gibi çirkin değildi hatta hoşuma gitti eğer büyük dokunmatik ekranlarıda aynı şeklide konumlandıracaklarsa.. birde üstüne çıkarılabilir bir aparat koymuşlar cep telefonunuzu yatay sabitleyebiliyorsunuz, arkasına da usb eklemişler sürekli kablo takılı olabiliyor şarj için.. kısaca müthiş bir pazarlamacı arabası olmuş.. bence çok satar.. 

klima düğmelerinin altında da usb var. araç göğsü şimdi ki focuslar gibi iki parçalı, önler yumuşak döşeme, cama yakın yerler sert plastik.

kapı plastikleri biraz cansız..direksiyon iyi ama hız devir ekranını beğenmedim..

genel olarak güzel bir araba.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Ford, Avrupa'daki müşterilerin güçlü talebini karşılamak için Yeni Fiesta üretimini artırdı - her gün Almanya'da Köln'deki montaj hattından ek 100 araç daha iniyor olacak.-

Geçtiğimiz ay, Fiesta 6.434 satışla İngiltere'nin en çok satan otomobiliydi ve 4.660 satışa Almanya'nın en çok satan küçük otomobili oldu.

Talebe ayak uydurabilmek için Ford, mevcut vardiyaları genişletti ve günlük üretimini 1.500 arabaya çıkarmak için Kasım ve Aralık'ta yeni Cumartesi vardiyalarını ekledi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Fiesta ST'de gördüğümüz şu LED farlar meğer satışa başlamış bile :D 

 

Dinamik far seviye kontrollü kısa ve uzun huzmeli farlar için LED farlar; 4.500 TL'ye denk geliyor Avrupa satış fiyatı.

 

2018 Ford Fiesta ST_12.jpg

--4 dakika sonra eklendi--

Anket koydum bi'de bakalım ne kadar isteniyor

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.