Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vw Cc Bitirildi, Yeni Vw Arteon Geliyor...


Abdussamed Acar

Önerilen Mesajlar

 

karsinizda-volkswagen-in-yeni-krali-arte

 

 

2015-549703-volkswagen-sport-coupe-conce

 

 

 

Geçen yıl Super Coupe Concept adıyla fuarda yüzünü gösteren aracı yakında yeni adıyla yollarda görmeye başlayacağız; Yeni VW ARTEON

Passat'ın kısmen daha spor ve genç görünümlü bir modeli olan CC üretiminin geçen hafta itibariyle sonlandırıldığı açıklandı. Yani artık VW CC ismi tarihe karışıyor. Aslında tarihe karışan sadece ismi desek yeridir. Zira yerini alacak olan yeni VW ARTEON, VW CC ile aynı anlayış ile üretilmiş bir araç. VW grubunun artık hemen her aracını üretmeye başladığı meşhur esnek MQB platformu üzerinde yükselecek aracın güncel B8 Passat ile çok benzer bir altyapıyı paylaşacağı konuşuluyor.

 

Yeni ismiyle VW ARTEON resmen ilk kez Mart 2017 Cenevre otomobil fuarında karşımıza çıkacak, muhtemelen 2017 2. çeyreğinde yollarda görmeye başlayacağız. Öngörüm o ki 2017 Haziran gibi Türkiye'de bayilerde görmeye başlarız sanıyorum. VW CC düşünen kullanıcıların bu durumdan haberdar olmalarında yarar var. Zira bayiler mevcut CC leri bitirmeden bu durumdan pek bahsetmeyeceklerdir. ,)

 

Şahsi kanaatim o ki daha genç ve spor bir potansiyel Passat müşterisi için keyifli bir seçenek olacaktır. Şayet 240 Hp 2.0 TDI 4 Motion DSG seçeneği ile birlikte güncel Passat niteliklerine ilaveten kabin için ses yalıtımı konusunda daha iyi bir araç olmayı başarırsa, premiumlardan nispeten daha iyi fiyatıyla çok mantıklı bir alternatif olacaktır.

Abdussamed Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Şahsi fikrim araç gerçekten şık olmuş... Daha önce söylediğim gibi kabin içi ise güncel B8 Passat ile neredeyse birebir aynı zaten...

 

Bu araç 2.0 TDI 240Hp 500Nm 4Motion DSG makine ile kaymaklı ekmek kadayıfı olur... Tabi ki fiyatı görmeden bu yorum erken olur :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

VW kaliteli, kabul..2004 model golf var eniştemde..Araç şuan bir çok araçta sunulmayan opsiyonlarla dolu..Daha konforlu, sağlam, güven veriyor..Sorun yaşamadı pek, 13 yaşında dile kolay..Lakin önceden daha şık idi görünüşler, oval, keskin(bora, golf, passat vs.) fark ediliyordu hangisi olduğu..Şimdi belirli yaşlar misali, büyünce abisi olacakmış gibi her arabası..Matruşka misali, aynı tip, farklı boyut..Polo, golf, jetta, passat, arteon hepsi benzer sadelik, dizayn vs. sadece 1-2 tık eksik özellik ve iç görünüş farkları..radikal karar alıp değişim şart..Yahu makyaj malzemesinde aynı ürünü kullana kullana yıpranan kızlar misali araç yüzleri..Zaten adın oluşmuş, dene, değiştir..Alası gelmiyor insanın, ne diyelim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Talismana ve Passata benziyor ama dikkatli bakınca küçük detaylar aslında çok farklı olduğunu,çok daha güzel olduğunu hissettiriyor,özellikle sarı rengin ilk kez bir araca bu kadar yakıştığını düşünüyorum:yemek:

 

ÖTV artışından önce CC modeli vw de pek rastlamadığımız tam f/p aracıydı özelliklede Exclusive versiyonu,bayiler 120 binlere bırakıyordu ama şuan ki fiyatlar malum.

 

İç tasarımını pek beğenmesem de 1.5 tsi evo motorun iyi olacağı düşünüyorum ve küçükte olsa ilerde güzel günler gelme ihtimali gerçekleşirse alınacak bir araç olacaktır

 

Umutlarımız ve geleceğimizin İZMİR MARŞI gibi güzel olmasını dilerim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.