Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İlk Defa Powershift Kullandım..


Tamer S.

Önerilen Mesajlar

1,5 tdci'nin hiçbir rampada bayıldığını görmedim. Hangi hızda hangi dik yokuşta yavaşlamak zorunda kalırsanız kalın hızlanmak istediğinizde işini kaldığı yerden yapmaya devam ediyor. Hatta karar aşamasında aracı almadan önce bayideki test aracı 2 gün bende kaldı ve iki ayrı yayla yolunda aracı yaklaşık 500 km kullandım. Söylediğiniz durumlara hiç şahit olmadığım için almaya karar verdim. Satana kadar kendi aracımı da 11.000 km kullandım ve motor ile şanzıman uyumu konusunda zerre problem yoktu. Ayrıca d veya s modu fark etmeksizin manuel olarak kullanmaya gerek olmayacak kadar seri ve işini iyi yapan bir şanzımandan bahsediyoruz.

Yetkili serviste hiç de yetkili olmayan birisi sanırım size o saçma tavsiyeyi vermiş. 1,5 tdci-psw "Gaza bas git, frene bas dur." diyecek kadar uyumlu bir motor şanzıman ikilisi bana göre. 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçen yıl şirket jettası kullanıyordum, buraya da yazmıştım 1.6 tdi + dsg jetta bugüne kadar kullandığım en kötü motor şanzıman ikilisi, kalkışta yürümüyor titriyor. Abuk subuk vites değiştiriyor, daha önce vites küçülttüğü yerde bir sonraki geçişte aynı hareketi yapmıyor falan hiç beğenmedim. Sonra bu yaz 1.6 tdi + dsg passat kullandım, o biraz daha iyi fakat araca uygun birleşim kesinlikle değil. Kalkmıyor, gitmiyor, sollamıyor ama vites seçiminde daha iyiydi.

Şuanda 2018 Ağustos çıkışlı focus 3,5 1.5 tdci + PS kullanıyorum, harika bir birliktelik bana göre, kesinlikle güçlü atik nerde ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor. Çok beğendim bu ikiliyi. 

--29 dakika sonra eklendi--

Bu arada en konforlu şanzıman CVT ?

  • Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.