Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lpg Seçimi


Atilla hancı

Önerilen Mesajlar

Ben geçen hafta lpg yüzünden subap erimesiyle boğuştuğum için lpg den iyice soğudum. Bu konuda marka kadar işçilik kalitesi de önemli. Hatta daha önemli. Zaten piyasa da belli markalar kendisini ispatlamış durumda. Brc de bunlardan birisi. Fakat yağlamalı sistemin de öyle aman aman bir faydası olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ayrıntılı bilgiyi ilgi konu başlıklarını arayarak bubilirsiniz.

Süleyman Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yakın zamanda 1.4 turbo insignia araca Romano obd lpg kit taktırmış birisi olarak, Prins Valve Care otomatik yağlama sistemi olmadığı sürece (o da bir yere kadar) diğer yağlama kitlerinin hiç bir faydasının olmadığını düşünenlerdenim. Tamamen satış politikası. Prins kit 3000 tl ve sadece yağlama kiti 1000 tl. Lpg içinde 4000 tl ciddi rakam.


Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Genel Bilgiler kategorisinden Otomobiller Hakkında > Yakıt ve Lpg Konuları kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kendini ispatlamış firmaları tercih edin. klişe olacak ama sistem değil usta seçin. prins güzel bir sistem ama pahalı, uzun yıllar binmeyecekseniz gereksiz bence. marka olarak 3 firma ve modelini önereyim size: 1: atiker gold 2: lovato obd 3: brc my 11 bu 3 modelde güzel ve piyasada kabul gören ürünlerdir. fiyatı düşükten pahalıya sıraladım,seçim sizin.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.