Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kitap Topla, Kütüphanesiz Köy Birakma


Ahmet Özcan

Önerilen Mesajlar

Merhabalar daha önce de focusclubtr ailesine yazmıştım ve bu güzel aile sayesinde okulumuza kütüphane dolapları ve ısıtıcılar gönderildi. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum. Şimdi ise Kiliste bulunan köy okulları için proje başlattım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

 

**********KİTAP TOPLA, KÜTÜPHANESİZ KÖY BIRAKMA****************

Arkadaşlar merhaba. Kilis'in Kocabeyli İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmaktayım. Okuluma 2013 yılında atandım ve bir çok eksiğinin olduğunu gördüm. Çeşitli özel okul, kurum ve kuruluşlardan yardım alarak okulumu çok daha yaşanır bir hale getirdim. Şuan okul kütüphanemizde yaklaşık 3000 kitap var. Bu yıl ise kendi okulum için değil kendi ilimdeki köy okulları için çalışmaya karar verdim. Okullarınızda veya evinizde kullanılmayan hikaye kitaplarını bize gönderebilirseniz Kilis'te bulunan 23 köy okuluna umut ışığı olabilirsiniz. focusclubtr Ailesinden herkes 1 kitap gönderse eminim ilde bulunan tüm okulların ihtiyacını karşılayabiliriz diye düşünüyorum. Okulum ve ilimde bulunan tüm öğrenciler adına bu konuda sizlerden yardım talep ediyorum. Şimdi bize bu konuda yardımcı olur musunuz???

İletişim
Ahmet Özcan
[email protected]
05432778547

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.