Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga Tanıtıldı. 1.5 Dizel Otomatik Geliyor. (Genel Başlık)


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

04.07.2017 - 15:40 tarihinde, Murat Kavuk yazdı:

Ben bir hevesle kaput filmi yaptırdım ama bir kaç noktada hava kabarcığı oluştu. Sorun olursa değiştiririz dedi usta ama, şimdi işin yoksa git bi daha yapsın diye :) 

Yaptırdığınız iyi olmuş. Gelmez denen taş malesef geliyor ve kalıcı iz bırakıyor. Bir de sen yerlerini iyi biliyorsan her gördüğünde öff çekiyorsun :)

Turhan Onat tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
9 saat önce, Rıfat Tutuk yazdı:

Ya da keyless modellerde anahtar üstünüzdeyken, ten temasına gerek kalmaksızın göbeğinizle, dirseğinizle ya da başka herhangi şekilde dokunmanız yeterli kapı koluna, açılması için. Bununla birlikte arabayı stop edip camlar açık vaziyette inidiğinizde parmağınızı 3-4 sn boyunca kapı üzerindeki kapı kilitleme kısmına basılı tutarsanız camlar kapanacaktır emoji6.png

Ben bugün arabayı yıkadıktan sonra kurulama yaparken mikrofiber bez temas ettikçe kendini kilitleyip durdu:)

--6 dakika sonra eklendi--

Araçlarımızda 110 kmden sonra sol ayna tarafından gereğinden fazla rüzgar sesi geliyor mu yoksa benim hüsn-ü kuruntum mu? 

Bir de sanırım sürücü kapısı cam altı yumaşak plastikten bir ses geliyor parmağımla dokunca ses kesiliyor. 

araç içi seslere karşı biraz hassasım sanırım:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

24.07.2017 - 22:12 tarihinde, Özgür T. yazdı:

Ben bugün arabayı yıkadıktan sonra kurulama yaparken mikrofiber bez temas ettikçe kendini kilitleyip durdu:)

--6 dakika sonra eklendi--

Araçlarımızda 110 kmden sonra sol ayna tarafından gereğinden fazla rüzgar sesi geliyor mu yoksa benim hüsn-ü kuruntum mu? 

Bir de sanırım sürücü kapısı cam altı yumaşak plastikten bir ses geliyor parmağımla dokunca ses kesiliyor. 

araç içi seslere karşı biraz hassasım sanırım:)

Aracınızda sunroof var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

24.07.2017 - 08:25 tarihinde, Rıfat Tutuk yazdı:

Ön yolcu koltuğunun altında "zula" diye tabir edilen kapaklı bölmeyi (halının altında) keşfetmeyen var mı? emoji854.png

merhaba rıfat bey

zula olarak tabir edilen yerin fotosunu atar mısınız gruba?

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhabalar,

Foruma yeni üye oldum. Şirket aracı olarak 2016 Focus TrendX PowerShift kullanıyorum. Eşimin QQ aracını değiştirme söz konusu olunca, motor ve şanzımanını bildiğim için Kuga'ya yöneldik. Cumartesi günü Style donanımlı aracı teslim aldık :) . Aslında şartlar uygun olsaydı Titanium tercih ederdim, kısmet böyle imiş.

Araca Cyclone sistem, tavan rayları ve bagaj havuzu ilave ettirdim. Bunlar için de 5000 TL ödedim. Forumdaki diğer mesajları okuyunca biraz fazla gibi geldi :) ama artık düşünmüyorum. Aslında araca sonradan eklenen multimedya sistemlerin orjinal gibi olmadığını QQ'da gördüm. Nissan bayisi takmasına rağmen, Navitech sistemde sorun çıkınca kendileri ilgilenmediler ve firmanın kendi servisine yönlendirdiler. Ama Cyclone'da Ford bayisi/servisi sorumluluğu aldığını söylediği için biraz daha rahatım. Cihazı dışarıda taktırmamamın en önemli nedeni de bu oldu. Umarım bu söylemi test etmeye gerek kalmaz.

Aracı hafta sonu 150 km kadar kullandım. 2 aile sığmaya çalışarak genişliğini ve bu yükle performansını test ettik :) . Kuga bu testten başarıyla çıktı. Yakıt tüketimi de 7 litrenin altında oldu -ki Focus'u bildiğim için aşağı yukarı ne kadar yakacağını tahmin ediyorum. Focus ile ortalama tüketimim 6 litrenin altında oluyor. Kuga da zamanla 6'lara yaklaşacaktır diye tahmin ediyorum.

Aracın performansı, hızlanması bence gayet yeterli. Zaten ağırlıklı olarak eşim kullanacağı için çok performanslı olmasını tercih etmiyordum. Hatta Focus'un zaman zaman, özellikle ilk kalkışlarda  gereğinden fazla güçlü olduğunu düşünüyorum. Bence Kuga'da tam olmuş. Özel bir performans beklentisi olmayanlar rahatlıkla kullanabilir.

Kuga'yı kullanması çok keyifli. Yüksekliği çok iyi. Sarsıntıları iyi absorbe ediyor, çok fazla ses almıyor. Bu motorun sessizliğini yine Focus'dan biliyordum. 

Cyclone Navigasyonu denedim. İlk adres girişi beklediğimden biraz daha zor oldu. Arama fonksiyonu Google kadar başarılı değil gibi geldi bana. Ama adresi girdikten sonra sorunsuz çalıştı. Hatta Yandex ile karşılaştırmalı kullandım, aynı rotayı çizdiler. Arabirimi güzel, kalan mesafe ve süreyi, en yakın yakıt istasyonunu ekranın köşelerinde gösteriyor. Dönüşlerde yönlendiriyor. Şimdi sistemin geri kalan fonksiyonlarını çözmem lazım. Yalnız cihazın yeri biraz uzakta kalıyor. Araç kullanırken erişmesi çok kolay değil, hele eşim için biraz daha zor olacaktır.

Özetle iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyoruz. Hatta zaman zaman şirket aracı yerine buna kayabilirim diye düşünmüyor değilim :) .

Selamlar,

Devrim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

15 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın...

Bu ve daha fazlasını "arabam" başlığında yazmanızı bekleriz :)

 

Kazasız belasız İnşallah.

Teşekkür ederim. 

Tabii, oraya da yazarım. Kuga'ya özel ve güncel olduğunu gördüğüm için buraya yazdım. Kuga izlenimleri için açılmış bir başlık gördüm ama güncel değildi. Sanırım sizin bahsettiğiniz başlık farklı.

 

Aslında almadan önce buradan sormak istediklerim vardı ama zaman bulup yazamamıştım :) . Artık kullanırken karşılaştığım bir şey olursa sorarım.

 

Bu arada forumda dile getirilmiş olabilir, Ağustos'da Style pakete zam geleceği bilgisini aldım.  Bildiğim kadarı ile ÖTV matrah sınırında bir fiyatı var Style'ın, ama ne kadar marjı var bilmiyorum. Küçük oranlı bir zam bile, vergi oranı değişirse aracın fiyatını zıplatacaktır. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.