Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Yeni Kasa Mk4 Focus Test Ediliyor (Casus Çekimler)


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

12 dakika önce, İbrahim Yatağan yazdı:

Rezil rezil reziiiiilllllll ettiler caaaanııımmm arabayı MCA ları saklayın satmayın beyler altın olacak altın

Bir forum yaşlısı olarak diyorum ki, bu sözlerin aynısını MK3 için söylüyorlardı o zaman da insanlar Mk2 MCA'sını saklamalıymış. Hatta Mk3 MCA için de söyleyenler çok oldu. Velhasıl bu tür söylemler öznel yorumlardan öteye geçemiyor gerçekten değişik bir ürün yoksa ortada yani altın yine en değerlisi oluyor yani pahalısı/az bulunanı :) 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben aracın halini beğenmeye başladım..Güncel MCAnın biraz ilerletilmişi gibi. Kimse zaten MCA çok çirkin demiyordu. Tasarımı radikal değiştirmemeleri normal. Malzeme kalitesi de çok kötü değildi. MCA nın sorunları hacim (bunu düzelttiklerini biliyoruz) donanım ve çağdığı kalmış kombinasyon, motor şanzıman dayatmaları idi. Daha teknolojik özelliklerle , daha iyi motor şanzımanlarla, daha ergonomik daha çekici bir araba olacaktır. tek soru işareti bu makul bir paraya olur mu olacaktır bence (hiiiçççç sanmıyorum) 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya birde şöyle bilmediğim bir durum var mesela focus makyajlı ya da yeni kasasını tanıtıyor. Ardından megane, civic vs. çıkıyor. İster istemez insanlarda focus ilk başta çıktığı için eski muamelesi görüyor. Acaba bunun bir sıralaması fln mı var. Eğer bu şekilde rekabet anlamında bir durum varsa ford biraz geride kalıyor gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

mk4'te ön farlar makyajlı mk3'e göre daha geniş tasarlanmış. Daha geniş yapmaları tasarımı bozacak bence. Farlar Mondeo gibi daha ince ve keskin hale getirilseydi daha güzel olurdu.

 

Şu an kamuflajlı fotolarda farların kenarları kaplı ve kötü görünmüyor gibi. O kaplamalar kalkınca ortaya güzel bir tasarım çıkmayacak gibi geliyor bana. Umarım yanılırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.