Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Yeni Kasa Mk4 Focus Test Ediliyor (Casus Çekimler)


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

  • 3 hafta sonra...

Hayal aleminde yüzmeyelim boşuna :) Opsiyon veya standart olması bir şey değiştirmez parayı verip alınacak konumda olması kafi. Arabaların fiyatları zaten uçmuş durumda tutup da bunu standart sunarlar mı diye düşünmek gereksiz efor. Led gündüz farı olur ama onun da görselleri çıktı zaten. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İstersen belki sesini duyarlar ve hayaller gerçek olur arz-talep :) 

opsiyon listesnde bu far 5000 - 6000tl civarından aşağı olacağını sanmam. Üst pakette Standarttan kastım şuydu, opsiyon olarak 5bin civarı olacağına standart olarak konulup aracın ücretine 2000tl civarında bi fiyat farkı konulsa eminim kimsenin gözüne batmaz. 100veren 102de verir hesabı :) 

ama 100k verip halogen farlı arabayı almak, çoğumuzun isteyecek olduğu bişi değildir sanırım?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

12 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

opsiyon listesnde bu far 5000 - 6000tl civarından aşağı olacağını sanmam. Üst pakette Standarttan kastım şuydu, opsiyon olarak 5bin civarı olacağına standart olarak konulup aracın ücretine 2000tl civarında bi fiyat farkı konulsa eminim kimsenin gözüne batmaz.

Böyle bir dünya yok, o yüzden hayal :) 6 yerine 5 olabilir ama. Hocam bugün satılıyor işte 130-140 hatta 150 bin'e hala halojen alıyoruz onu da geçtik 200-300'e de alıyorlar.  Dediğim gibi opsiyon olması kafi bu seviyede. Herkese hitap eden donanıma her şeyi koyarsan başaramazsın şu an Ford böyle ilerliyor o yüzden Titanium'da bu ücretli donanım standart olamaz. (Titanium Plus olur, vs olur o zaman tamam bu da dediğime geliyor zaten)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben milli araba alacam zaten. Ledi geçtim far koymaları kafi. Lastiği de Petlas olmazsa hattım kalır [emoji5]

Oktay abiye yaptırrız farları boşver. Nasılsa alamayacağımız için takip bile etmiyorum valla yeni arabaları. 4 tekerlekli ev alıyoz sanki.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.