Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sizi ilgın Bey ile Tanıştırayım ...


Kaan Yagizer

Önerilen Mesajlar

@Kaan Yagizer abi öncelikle yüreğinize sağlık diyorum gerçekten harikasınız. Mustang her Ford kullanıcısı gibi benim de hayalimdir hele klasik olursa tadından yenmez ama o arabayı ben test etsem ancak bu kadar mutlu olurdum çok sağolun.... Bu arada her sabah ve her akşam bana yol arkadaşlığı yapan sevgili Nihat Sırdar' a da vesile olduğu için teşekkürler.

Muhammet Karabulut tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

... bir - iki konuda netleşelim.

 

Öncelikle bu işin sevabı F/O Pazarlamanın ama ağırlıklı olarak Nihat Sırdar'ındır ... eminim ona gelen tonla mail vs. vardır ve o yoğun trafiğin arasından Ilgın bey'in mesajını bulup çıkarmak, onu okumak / kavramak ve kafasında "bu işi nasıl halledebiliriz" muhasebesinin yapmak basit iş değil.

 

... ben sadece Nihat'ın hazırladığı, sürüp getirdiği ve kale önünde "Al-At!" diye pass verdiği topa gelişine vurdum ... gol oldu. Ama (futbol tabiri ile) tüm planlama - asist vs. başkalarına, yani Nihat üstad + F/O Pazarlamaya ait.

 

İkincisi Ilgın bey, ya adam heyecandan doğru düzgün uyuyamamış ... bir karşılaştık, anında kanım ısındı. Pozitif, bilgili, paylaşımcı ve kaliteli bir adam ... hayat önüne zorluklar çıkarmış ama teslim olmamış, ne güzel ... bravo.

 

Size şöyle bir detay vereyim ... biz kuZu'yu tütsülerken o bolca video çekti (sonrasında benimle de paylaştı ama ben sizler ile paylaşamam ... baştan srry) eve döndüğünde "dinleyecekmiş" :) 

 

...budur yani. 

  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.