Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi modeli almalıyım?


Ayhan Demircioğlu

Önerilen Mesajlar

24 dakika önce, çağlar çetinkaya said:

Fiyat aldığı fiyata ayrıca sitedeki en düşük fiyatlardan biriydi.hatasiz 45 bindeydi 2012 model 2013 çıkışlı.golf 7 comfortline 60 bine 1 senede ancak verebildi 5-6ay once 

Orada bir hata var bence ben 2014 ün sonunda sıfır 1.2 comfort dsg golf ü 63.750 ye aldım.

osman ünal tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 07.01.2016 at 07:07, Cem Boneval said:

VW sahipleri ikinci eli iyi diye zaman zaman sıfırdan pahalıya satımaya çalışıyorlar, çokca yaşanmıştır, zor satılmasının temel nedeni budur. Satış hızını belirleyen en önemli faktör fiyattır. 

 

Abi eğer bu fiyata sattıysa çok iyi satmış. 60 bine neler var neler (Golften bahsediyorum) daha yüksek model bile bulunur bu bütçeyle.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 08.01.2016 at 00:16, osman ünal said:

Orada bir hata var bence ben 2014 ün sonunda sıfır 1.2 comfort dsg golf ü 63.750 ye aldım.

hata falan yok ilk gelen golf 7 serisi  2013 ün başında aldı 60 bin tl ye ..ilk gelen golf 7 serisi...siz ya anlamadınız yada piyasayı bilmiyorsunuz araç golf 7 tdı comfortline. piyasasına bir bakın bakalım kaç tl imiş ?...2015 in bahar aylarında falan sattı aldığı fiyata hemde

On 09.01.2016 at 12:23, Ayhan Demircioğlu said:

 

Abi eğer bu fiyata sattıysa çok iyi satmış. 60 bine neler var neler (Golften bahsediyorum) daha yüksek model bile bulunur bu bütçeyle.

hadi bulun bakalım 60 bin tl ye 45 binde golf 7 TDI COMFORTLİNE hatasız boyasız ,bende göreyim..2013 trafik çıkışlı

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2013 golf 1.2 manüeli ağustos 51e sattım. Bayii beyaz sıfırını 57bine veriyordu (eu5 105 ps olan) . Pırıl pırıldı siyahtı ekstradan cruise controlü vardı. Alış fiyatım 47 bin idi. 

Çok ucuza sattım. Sitede en ucuz istenen (tek parça boyalı, opak beyaz, cruisesüz) 55 bin idi.  

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Alırken satmayı düşünerek almamış; alınma amacı, hem uzun süredir araç sahibi olup focus ile yenilemek hem de haftasonları ailecek-dostlarla gezmeye-tozmaya gitmek olan ve dört aydır da satmaya uğraşan bir sürücü olarak bir kaç kelam edeyim:

- Genel kanı bağlamında 1.0 Ecoboost 1.6 Ti-Vct'den -bir çok yönden; yakıt, performans, teknoloji- iyidir; mümkünse 1.0 almak gerek. 1.6 sahibinin tavsiyesi; alırken biraz fiyat kaygısı biraz da hacim önyargısı yüzünden atmosferik tercih etmiştim; pişman oldum diyemem ama yıllık yaptığım kilometre fazla olsaydı muhtemelen olurdum. ( Lpg hiç düşünmedim)

- Sadece haftasonları kullanılacaksa 1.6 motor da oldukça tatmin eder; sessizdir, 4000-5500 devir arası canlıdır; sakin kullanımda tüketim insanı tüketmez biraz acıtır.

- Piyasanın bu aralar yavaş olmasındansa sanırım fiyatı yüksek tuttuğum için satamadım. (İş yerinde bir arkadaş 57 Bin TL'ye aldığı comfortline dizel Jetta'yı 53 Bin TL'ye 3 ayda zor sattı)

- Beklenmedik bir durumdan satılığa çıkarmak zorunda kalan bir sürücü olarak; eğer arabayı almadan-sürmeden-keyfini çıkarmadan satmayı düşünüyorsanız; mutlaka kolay satılacağına inandığınız ve bildiğiniz aracı alın; sonrasında başınız ağrımaz ya da az ağrır.

- Vw düşünüyorsanız Golf'e yönelin; evli ve çocuklu olarak söyleyeyim; araçta ne kadar boş yer varsa o kadar yer dolduruluyor itinayla; bagaja fazla takılmayın... :kıhkıh:

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
On ‎05‎.‎01‎.‎2016 at 18:42, Ayhan Demircioğlu said:

 

...

Araba aldığımda mutlaka burdan bilgi vericem. Bakalım bu serüven nerde sonuçlanacak.

...

Şubat ayından sonra siteye girmemiş. Bunca arkadaş yardımcı olmaya çalışmış. Ahde vefa denilen, hatta sözünü verdiği konusuna cevap yazma lütfunda bulunmamış.  :dont: Genelde böyle mi oluyor?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.