Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Tablet Uygulaması


Fatih Candan

Önerilen Mesajlar

   Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim 2015  trend x araç aldım bu  aracıma navigasyon multimedia sistemi düşünüyordum baya araştırdım cyclone de karar kıldım ancak bugün karşıma farklı bi sistem çıktı çokta hoşuma gitti. Forumda araştırdım böyle bir konu açılmadığından bu konuyu açmak istedim  Avantajı çok olan bir sistem.

 

   İstediğiniz tableti taktırabiliyorsun. ister android tabanlı bir tablet taktır istersen ios istersende windows hiçbir şekilde kısıtlanmıyosun.

   Bilirsiniz ki kullanılan navigasyon sistemleri özellikleri bakımından düşük. işlemci ,ram, çözünürlük ve dokunmatik konusunda birazdaha ucuza kaçılmış ama burda istediğini koyabiliyorsun.

   Program bakımından da zengin seçenekler sunuyor size istediğimiz programı yükleyebiliyorsun yani sonu olmayan bir olay

   Ayrıca aracın tüm bilgilerinide size sunuyor. yakıt rpm hız tork vs vs daha bilmediğim birçok şey 

   Direksiyon kumandalarıda çalışıyor buda büyük bir artı ve geri görüş kamerasınıda adamlar çözmüş işlemiş sisteme

   Daha aklıma gelmeyen bir çok şey zeten video ve fotoğraflarıda ekleyeceğim oradan daha fazla bilgi sahibi olabilirsinz.

 

Bu sistemi yapan zonguldakta bir kişi var youtubede videoları var tüm herşeyi kendi yapıyor devreler vs vs

Size sorum bu sistemi yaptırsak araç garanti dışına çıkar mı ?  

 

Ayrıca bu sistem için yapılmış yurt dışşında hazır konsollar var yapılısa bu konsollarda düşünülebilir.

 

Bu arada beni bu sistemi yapan veya ticaretini yapan biri olarak düşünmeyin sadece amacım sizin düşünceleriniz öğrenmek ve fikir edinmek konu hakkında teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum.

 

youtube linkleri, 

 

1. trdeki bashettiğim adam

 

 

Yurtdışından örnekelr 

 

 

 

0205141106[1].jpg

0205141106a[1].jpg

20150420_170803.jpg

150E0CC3-7260-4073-A108-3A58564BA0FF_zps4omvdcss.jpg

20150416_084536.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hırsıza davet var :) 

 

Garantiyi nasıl etkiler? Bir kere elektroniği yetkili servis dışında elletmiş oluyorsunuz olası hatalı bağlamada tesisat yanabilir ve garanti kapsamına girmez.  Bunun buradan garantisini beklemeyin en yakın servisiniz ile iletişime geçin daha yararlı olacaktır 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

obd işi sıkıntılı çok kurcalamadıkça sorun değil ama derinlere inmemek lazım hem bu sistemdeki obd bluetooth lu olan yani şifreleri hep aynıdır ve başka cihazlar rahatlıkla bağlanabilir.Diğer mesele ise tablet uygulaması gerçekten güzel bişey direksiyon kontrol geri görüş kamerası navigasyon dvd herşey yapılabiliyor en pahalısı ve karmaşığı direksiyon kumanda olayı aparat lazım ve her araca göre birsürü ayar yapılıyor sanırım ama kamera fln gayet kolay bir uygulama easy cap diye bi aparatla yapılıyor linki burda http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/easycap-capture-video-usb-kayit-cihazi-usb-2-0-196922032?gclid=Cj0KEQiAhuSzBRDBoZfG56bK9-YBEiQARiPcZfODUfTrzPi0pvn_KtB_ncbXXSDxSiG4704RQPWxwkoaAowt8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

tabi bir de ücretli programı var kalan işler ise otg y olayı yani tablet girişini çoklama gibi düşünülebilir birisi şarj için diğeri easy cap yani kamera için hoparlörlere kulaklık çıkışından verilecek ses dolayısıyla anfi de lazım başka da birşey yok sanırım ama otg y destekleyen tabletler ucuz çin malı değil en azından tab4 gibi cihazlardı sanırım :)

ama şurası da var evde tablet var rahatça kullanabilirim her yerde ama evde ölü gibi yatıyor yani birkaç hafta heves aldıktan sonra olay sadece müzik dinlemeye dönüyor :) bende double din var bu arada sadece tablet işi  hoşuma gitmişti ondan araştırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güzel bir çalışma. Esnetik değil, düğmeleri falan çok kaba duruyor ama oldukça güzel bir sistem. Araba hakkında bilgileri vermesi ve media eğlence sistemi olarak uygulanabilir olması güzel. Bana kalırsa araçlar bu tip sistemlere dönüş yapacaklardır. Arz-talep neticesi doğrultusunda mecbur kalacaklardır. Çok fazla ayrıntı var ama bunların hepsi kısaca, güvenli sürüş politikası gereği. Güzel paylaşım olmuş teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

55 dakika önce, Soner Erik said:

Aslında bu tablet tutucu olmuş. Ama güzel bir tablet tutucu :)

 

Orijinallik esas olduğu için bence süper bir uygulama. Aynı adamın başka işleri de var.

 

 

Semih O. tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende o obd okuyucunu wi-fi bağlantılı olanı var dasch command programı ile kendi telefonumdan her türlü veri akışını izlenebiliyor navigasyonlu sony ileri ve geri görüşlü kameralı sistem mevcut ve gayet orjinal görüntü var yarın bu konuya resim atayım :) 

bence sizin yapmaya çalıştığınız sistem orjinal kadar güzel durmuyor düğmeler vs kaba gözüküyor güvenlik riski var ( ben inerken telefonumu alıp iniyorum) aracın elektrik tesisatı ile bayağı bir oynanması gerekecek en zoru bu bağlantıları yapacak zamanı bol olan kafayı takıp uğraşacak  işinin ehli usta bulmak çok zor ve risk büyük bence aksi bağlantı durumunda ... kolay gelsin ... 

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında bu tablet tutucu olmuş. Ama güzel bir tablet tutucu [emoji4]

 

Orijinallik esas olduğu için bence süper bir uygulama. Aynı adamın başka işleri de var.

 

 

Adamlar kalıp cıkarıp uğraşıyor. Güzelde yapıyorlar maşallah ama bu elemanlar araca uygun tablet tutucu tasarlıyor. İşlerinde gayet başarılı elemanlar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.