Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 2'ye Siri Güncellemesi Geldi


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

03.12.2015 - 17:29 tarihinde, Doğan Kurban yazdı:

Apple Maps i teyp ekranına yansıtıyorsa süper ötesi birşey olmuş derim ve kıskanırım. Böylelikle navigasyonum neden yok diyenlere çok güzel bir haber olsa gerek.

dogan abi bak bunun için heyecanlanırım ve heyecanlandım da ins ekrana bi şekilde harita yansır bizde telefonu cama yapıstırarak nav kullanmaktan kurtuluruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Duzgun calisiyorsa dokunma diye bir prensibim vardir. Aracimda sync 2 guzel calisiyor, sesli komut her seyi aninda algiliyor. Gidip isini bilmeyen ustalara elletip gucelleme yaptiracagim diye bunu da bozduramam. Isini harbi iyi yapani bulsam ne ala. O yuzden calisiyorsa dokunma taktigi her zaman iyidir.

Cenk Demirel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

gözle görülür tek  değişiklik klima ısı seviyesi HI - LOW yazıları yerine Yüksek-Düşük yazıyor.Ama yazılım güncellemesinin içeriğini bilmiyorum.Bir de Türkçe yazıların imlası düzelmiş.o kadar...İndirdiğim dosyanın adı (Gen2v38build15128updatepackageEULangpack1Rev4 )Dosya zıp li iniyor.Önce bilgisayara indirip  zıp ten çıkartın sonra usb ye atmak gerek.Usb ye atmanız gereken dosyalar:(SyncMyRıde ve Auto Install) DONTINDX.MSA yı atmanıza gerek yok.Araç çalışır durumda usb yi takıyorsunuz sync sizi yönlendiriyor.Güncellleme 20-25 dakika arası sürüyor. İndirme linki:fordownersclub.com Update Sync 2 Easy Vay diye site içinde aratın 6.sayfada bulacaksınız.Şimdi bir ıphone bulup denemek kaldı şu siri uygulaması oluyor mu diye....  

2017-05-16 13.59.00.jpg

2017-05-16 13.58.41.jpg

Serkan D. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

10.05.2017 - 12:58 tarihinde, Serkan D. yazdı:

Herkese tekrar merhaba.Dış sitelerin birinden sync2 güncelleme indirip aracıma kurdum.3.8 e başarıyla güncellenmiştir dedi bayan sync. İndirdiğim dosyayı servisteki elemanın  gözüne sokmaya gidiyorum....

Menülerde ekranlarda değişiklik falan oldu mu ?? Resim paylaşma imkanınız var mı ?? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

30 dakika önce, Serkan D. yazdı:

2017-05-16 13.49.27.jpg

2017-05-16 13.49.19.jpg

Hocam en hayati soru şudur benim için; güncellemeden sonra dokunmatik ekranın geçiş hızında eskisine nazaran bir değişiklik oldu mu ? Takılma, donma, geç algılama veya daha iyi çalışma gibi.. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi, Serkan D. yazdı:

Psikolojik olarak mı desem bilemedim ama,  sanki biraz hızlanmış gibime geldi.belkide yanılıyorumdur.Ekran geçişlerinde takılma kasma gibi bir sorun yok.

Eyvallah hocam çok teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın aracınızı inşaallah.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.