Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

06LAP95 mk3


Önerilen Mesajlar

Aracıma ön cam dahil cam filmi çektirdim,spor yay aldım,17 inç 9 ofset jant aldım ve bunları kapladım,arkalara kamber verdim bunun kitleride satılıyor ancak ben almayı tercih etmedim,30000k mavi zenon sis farı ve normal farlarıma beyaz zenon taktırdım,arkaya çift çıkış egzoz sistemi yaptırdım iki taraftanda duman atıyor aracım,turuncu amerikan park yaptırdım,stoplarıma siyah folyo çektirdim,dikizlerimi jant ile aynı renk kapladım,ön ve arka sis farlarını ayrı düğmeler olarak ayırdım,aracımın içine ekran kısmına büyük dokunmatik ekran aldım içini çok hoş göstermenin yanında çokta kullanışlı oldu,aracın dışında plasti dip chameleon adı verilen kaplama mevcuttur çok özel bir renkttir ve dikkat çekmektedir gelelim motor aksamına aracım 1.6 tdci motordur dizel partikül filtresi iptali,katalizör iptali,pdf iptali yapılmıştır,arıza ışığı yakmasın diye bunların yazılımları yapılmıştır,susturucu iptal edilmiş düz boru çekilmiştir,aracımda stage 2 remaps(Ankara ümit doğan)yazılım vardır aklıma gelen bunlar herkese iyi akşamlar diliyorum :)

IMG_20150823_223727.jpg

20150610_185739.jpg

IMG-20150923-WA0005.jpg

IMG_20150825_131857.jpg

VID-20150613-WA00071.mp4

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önce eleştirelim :D

Xenonlar ve iptaller ile çevreyi kirletmeniz hiç hoş değil çok ayıp ama uyarsak da nafile...

 'plasti dip chameleon adı verilen kaplama mevcuttur' Bu ürün hakkında daha fazla bilgi alabiliriz, kaç liraya mal oluyor ortalama.
Olası ufak kazalarda ne yapıyorlar? gibi gibi sıvı olduğu için eskisi gibi tutuyordur diye umuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Xenonlar hakkında dediğinize kesinlikle bişey diyemem ancak iptaller arabanın gücünün beni tatmin etmemesiyle alakalı tamamen,bu kaplama plasti dip tir bu renk için önce araba siyah renge kaplanıyor üstüne bu rengi veren pigment atılıyor sadece siyah renge 1.5 2000 lira civarı kaplıyorlar yanlış bilmiyorsam üstüne birde pigment atılınca fiyat artıyor,mazemesi 2000 lira civarı tutar yani kaplamanın işçilik hariç,ufak bir kaza yaptınız diyelim sağ çamurlugu vurdunuz onarıla biliyorsa üstüne kat atılıp onarilir olmuyorsa eğer sağ çamurlukta ki kaplama sokulur orası tekrar kaplanır 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Görsel etkinin güzel olduğunu söylemek mümkün, elbette zevk meselesi. Jantları kırmızı daha çok sevdim.

Gerisine gelince, sadece gücü yetmedi diye çevreyi ses ve zararlı madde salınımları ile kirleten, farlarınızla karşınzdakini rahatsız eden ve bir ölçüde trafikte tehlike yaratan, egzozdan duman atmayı normal bulan  ve haliyle yönetmelikleri falan  dikkate almayan birisi olarak başarılarınızın devamını diliyorum. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben yapılanları okurken şaka sandım. Sonunda tabi ki yaptırmadım falan denecek sandım (ön cam dahil film, çakma xenon, iştahlı iştahlı yazan duman atma ve iptaller) ama ne yazık ki gerçekmiş :( 

Güle güle kullanın.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yandan olan fotoda aynaların kaplaması dışında gözüme batan bir şey yok. Ama bu tasarımdan bir müddet sonra sıkılacağımı düşünüyorum ben. 

Sahibi olarak siz beğendikten sonra sıkıntı yok. 

Özellikle xenonlar konusunda çok olumsuz eleştirilerim olabilir.

Gücü arttırmanın çevreyi daha fazla kirletmeden bir yöntemi olsaydı keşke. Sağlı sollu iki eksozunuzdan da simsiyah dumanlara atarak gidiyorsanız durum benim için kötü. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Need for speed tadında olmuş. Jantlar bana komik gelse de görsel olarak başarılı.. 

Çevre konusu önemli, çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmaz isteriz. Daha kirli ve kanserojen bir atmosfer değil. Bu konuda herkes bilinçlenmeli ve elinden gelen katkıyı sağlamalı. Performans isteyen benzinli araç almalı, dizelde bu tür iptaller iyi değil ..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.