Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

ford fiesta 1.25 ghıa


cihan altuntaş

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar aranızda yeniyim 2001 model ford fiesta ghıa almayı düşünüyorum istanbulda 1 tane buldum 1.25 zetec motor olanlardan gri renkli temizde bir araca benziyor bana bilgi verebilirmisiniz aracı daha önce hiç kullanmadım ama tüpü şekli güzel bir araç 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

siteye daha dün üye olduk derdimizi anlattık herhalde admin arkadaş bizi samimi bulmamış yorumumu sildi birde cevap almak için yorum yazıyorsun diyor kardeşim cevap almak için bir insanın bu sitede ne işi olur allah aşkına sahibinden e gireceksin 234117321 nolu ilan a bakıcaksın kendim kayseride yaşıyorum istanbul bana 700 kilometreden daha uzak bu aracı buldum burdan sizlerden yardım istiyorum cevapla ne işim olur sadece cevap almak için bu sitede ne işim olur benim lütfen bilgi sahibi olan insanlar araç hakkında bilgi sahibi olan insalar bana yazsın yoksa ne internet üzerinden tartışmaya girecek vaktim var nede statiko ile strateji yapıcak durumda degilim saygılar.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ozan kar teşekkür ediyorum hani benim sıkıntım ilk defa araç sahibi olucam ve araç 2001 model yeni bir araç degil illaki boyası olucak sonuçta 15-16 yaşında araba ama sizler bu yaşta araç alırken nelere dikkat edersiniz mesela degişeni olursa ve hangi bölgede degişen olursa sizler uzak durursunuz alacagım aracın sol arka kapı boyalı bu mesela bir sıkıntı olurmu olmazmı bunlar ve mekanik konularda yardım istiyorum sizlerden artı araçta lpg yok 1.25 zetec motor benzinde ne yakar lpg taktırsam yada lpg li alsam perfpormans olarak ve yakıt tasarrufu olarak degerlendirilebilirmi yada direk benzinde zaten yılda fazla kilometre yapan  bir insan degilim ama sizler gibi araçlardan anlayan insanlar bu aracı al derlerse içim daha rahat alırım destek olarak bunu bekliyorum ben aynı zamanda admin arkadaştanda destek bekliyorum belliki arkadaş fordlardan baya anlıyorum ki burda bir fenomen haline gelmiş kendiside istanbulda yaşıyor bende aracı istanbuldan alıcam ben alırken müsait olursa aracı kendiside kontrol eder belki olay bu ozan bey

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cihan Bey uzaktan yardım sınırlı olur. Bu kasanın makyaj öncesi halini kullanmış biri olarak, sürüşünün zevkli ve atak, tüketiminin de düşük olduğunu yazabilirim. Ancak düşük derken 7-7,5L/100 km altını da pek düşünmemek lazım. Eski bir motora çok yol yapmıyorsanız ben olsam LPG takmazdım.

Bu tür ilanlarda yazılanlarla gerçekler örtüşmeyebiliyor. Boyalı bir aracın mutlaka iyi bir ekspertize girmesi gerekir. Ayrıca motor ve aktarma organlarında da da genel bir değerlendirme ve kompresyon ölçümleri yaptırılabilir. Bu amaçla ekspertiz hizmetleri veren firmalar var, ya da tanıdık bir usta bulunacak. 

Forumlar yapı itibariyle yardımlaşma amaçlı kullanılıyor olsalar da herkesin işi gücü var, kimsenin forum harici bireysel olarak vakit ayırıp amme hizmeti yapabileceğini zannetmiyorum. Böyle bir beklenti içinde olmayın.

Sonuçta profesyonel ekspertiz yaptırarak büyük bir aileniz yoksa bu aracı alabilir ve zevkle kullanırsınız. Motor bakımları düzgün yapılmış ise (özellikle triger değişimi sorgulanmalı) 250-300.000 km gidebilir. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir de emin olmadan samimi bulmadı sildi demiş arkadaş mesajı :) Biz mesaj silmiyoruz, üzerimizde itham kalmasın. Silsek yukardakiler nedir ? Aynı mesajı tekrar tekrar atarsanız silinir sadece. Ayrıca mesajlarınız ve istekleriniz tutarsız, kimse ilk yazdığınız mesaj ile benim arabama bakın ricasını anlayamaz.

Aracınız hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

cem bey çok teşekkür ediyorum vermiş oldugunuz faydalı bilgilerden dolayı küçük bir ailem var bu araç bana yeterli en azından bütçeme en uygun araç bu diyebilirim size detaylı bir ekspertiz yaptırıcagım istanbuldan araç kartalda yarın gidicem allah izin verirse aracı almaya ekspertiz al derse aracı alıcam tiyger degişimini belirttiginiz çok iyi oldu onu sorucam araç sahibine.bu arada yakup çagatay bey özür dilerim sizden yazılarımı silmemişiniz dedigim gibi yeni üye oldum bu forma ve bana form karışık geldi yeni yeni çözebiliyorum formu :) umarım araç istedigim gibi çıkar ve zevk alırım sürmekten.üstümüze kılıç çekilmedikçe

,ülkemize girilmedikce,tab'ama cefa edilmedikçe bizden kimseye zarar gelmez. 
fatih sultan mehmet

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.