Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

bu bu nedir bu


Rasim S.

Önerilen Mesajlar

aracın içine kan damlamış salağın biri bıçak bırakmış koltuğa kanlı bıçak sahibide çıkmadı bana kaldı bıçak ama neyse mandıra sahibi bu buz depolarının altına kolonyalı mendili bez gibi serdi üzerine bu buz soğutucuyu koydu 1 saat sonra hakikaten bişey kalmadı.1  ay önce iç dış temizlik yaptırmıştım arabaya moralim bozuldu kim yapar diye ama bilmiyorum bugun yıne baktım sorun yok koltuğun renginde farklılıkda yok adama teşekkür ettim taze olduğundan hemen çeker dedi kolonyalı mendil biraz daha dursa olmazdı dedi.sonuç sıkıntı yok. 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O an aklıma gelmedi koltuktan hemen kaldırdım daha leke yapmasın diye mandıra Sahibinden deterjan istedim bişey yapma dedi kendi yukarda yaptini yapti.kanla ugrastimizdan bilirim çıkar dedi mendil emmisti kanı.bi tüyo var kayinvalidemin yaptigi konusu bura değil ama yakup kızmazsa yazım.:)4 adet at kestanesi çamaşır mak. içine atın pantalon ve gömlek ütüsü bozulmuyor.bunlar galiba kocaları işleri ama işe yariyo

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.