Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

50 bin civarı Navi'li dizel otomatik tartışması


A. Uğurcan Uğur

Önerilen Mesajlar

Son zamanlarda bayağı bayağı Megane III mü alsam diye düşünmeye başladım yani.Navigasyon + Dizel otomatik vites tam istediğim gibi.Şu söylediğim özellikler Focus'da olsa bir dk. durmayacağım ama... Renault olduğu için malzeme kalitesi ve güvenilirlik beni korkutuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Megane de euro ncap den 5 yıldız almıştır..Focusta..Ha focus az biraz geçmiştir megane yi o kadar..Güvenlik konusunda artık her marka iyi.... Malzeme kalitesini yusuf abi açıklamış uğurcan... :o İstersen düşünmeden al derim ama yerlilerdeki o gösterge paneli ve radio ile hiç alakası olmayan navigasyon sistemi aklımda soru işaretleri bırakıyor...Git bak içine sinerse(hiç zannetmiyorum.. :zha: ) al... Aslında bu durumda green market ile 1.6 dci 130 bg getirtmek çok daha mantıklı duruyor ama genede sen bilirsin.. :D Bi dk green market ile focus da getirtebiliriz aslında Almanya'dan ya da fiyat nerede düşük ise oradan.. :zha: Sony li full + full..1500 € farkla getiriyorlardı bazı galericiler felan.. :zha:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bide Astra'ları araştırayım dedim internetten bugün.En full Astra 78bin TL'ye geliyor.Aman uzak dursun dedim sonra.

Golf bile daha uygun fiyatlı yani ama Golf'de küçük ve çok sade.

Galiba Türkiye'de 50-60bin TL civarı otomatik vitesli,dizel,navigasyonlu,bluetoothlu bir araç bulamayacağız.

UğurcanU tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bide Astra'ları araştırayım dedim internetten bugün.En full Astra 78bin TL'ye geliyor.Aman uzak dursun dedim sonra.

Golf bile daha uygun fiyatlı yani ama Golf'de küçük ve çok sade.

Galiba Türkiye'de 50-60bin TL civarı otomatik vitesli,dizel,navigasyonlu,bluetoothlu bir araç bulamayacağız.

Sitroen C4 var ama parasını hakediyor mu bilmiyorum..Hiç binmedim test etmedim...Dizel, Otomatik(MCP), Navi, bluetooth, kör nokta felan var en fullünde... 50 ye veriyorlardı en full navilisini ilk geldiğinde..(Opsiyon paketleri ile)Şimdi bilmiyorum.. :)

Hasan K. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güvenlik konusunda sıkıntı çıkarmaz, kaliteside gayet tatminkar. Arka kapı trimleri dahi yumuşak plastikten. Özelliklede üst donanım alırsanız parçalı deri dÖşemede mevcut olduğundan kalite hissi dahada artıyor. İç tasarımı benim hoşuma gidiyor, hatta avrupada üretilen dijital panelden daha güzel bence kadranlı gÖsterge paneli. Tabi zevk ve tercih meselesi. Otomatiği nasıl onu hiç bilmiyorum ama 800-900 kmlik tecrübem doğrultusunda performansı, kalitesi, donanımı Özelliklede düşük tüketimi ile alınabilir bir araç.

Gidin test edin, otomatiği ve iç kısmı hoşunuza giderse gÖnül rahatlığıyla alıp binebilirsiniz.

Beni cezbeden tarafı, en üst donanıma sahip, kaliteli iç mekanı olan(tasarımını bazıları beğenmeyebilir ama kalitesiz demek haksızlık olur), bana gÖre şık dış tasarımlı, yumuşak, sessiz ve konforlu sürüşü olan, dizel motorlu bir araca karşılık verdiğim uygun fiyat oldu.

Renault ve fransız araçlarına karşı Önyargımı bu araç yıkacak gibi gÖrünüyor. Aldım diye demiyorum bunları, eğer memnun kalmazsam gÖzünün yaşına bakmadan 1 seneye kalmaz satarım anında, onuda sÖyleyim. Şimdilik gayet memnunum.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

renoya navigasyon için para vermem. aux girişi varsa araçta illa hoparlörden navi sesi duyacam derseniz 200-300 liraya ayrı bir navigasyon alır aux girişine bağlarım.

Navigasyon'un Focus'lardaki gibi sesle yönlendirilmesi,sync özelliği olması lazım benim için.

Navigasyon cihazına gerek bile yok aslında bir telefon aparatı işimi görür.

Benim istediğim sadece navigasyon değil.Ford'daki gibi bir bilgisayar sistemi.

Hangi navigasyon cihazına dinlemek istediğin şarkıyı söylediğinde,o şarkıyı çalıyor ?

Hangi navigasyon cihazı telefonunuza gelen aramaları telefona dokunmaya gerek kalmadan yanıtlıyor ve sesi hoparlörlerden veriyor ?

Beklentilerim biraz yüksek yani

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Megane de euro ncap den 5 yıldız almıştır..Focusta..Ha focus az biraz geçmiştir megane yi o kadar..Güvenlik konusunda artık her marka iyi.... Malzeme kalitesini yusuf abi açıklamış uğurcan... :kıhkıh: İstersen düşünmeden al derim ama yerlilerdeki o gösterge paneli ve radio ile hiç alakası olmayan navigasyon sistemi aklımda soru işaretleri bırakıyor...Git bak içine sinerse(hiç zannetmiyorum.. :aman: ) al... Aslında bu durumda green market ile 1.6 dci 130 bg getirtmek çok daha mantıklı duruyor ama genede sen bilirsin.. :kıhkıh: Bi dk green market ile focus da getirtebiliriz aslında Almanya'dan ya da fiyat nerede düşük ise oradan.. :smiley2k: Sony li full + full..1500 € farkla getiriyorlardı bazı galericiler felan.. :D

C4'ü biraz araştırmıştım ama Focus'u görünce gözüm başka birşey görmedi.Tekrar araştırayım.Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O zaman seçenek belli :kıhkıh:

Sync , yenilenerek güçlenerek geliyor..Sürekli daha iyi olması için güncelleme geliyor..

Takipde sistem :zha:

Evet aslında benim tek seçeneğim belli.Aradığım özellikler bizim 2012 BMW 320d'de bile yok.Benimkisi sadece bir umut.Belki Focus'dan iyisini bulurum diye aylardır araştırma yapıyorum ama nafile...

Güvenlik konusunda sıkıntı çıkarmaz, kaliteside gayet tatminkar. Arka kapı trimleri dahi yumuşak plastikten. özelliklede üst donanım alırsanız parçalı deri döşemede mevcut olduğundan kalite hissi dahada artıyor. İç tasarımı benim hoşuma gidiyor, hatta avrupada üretilen dijital panelden daha güzel bence kadranlı gösterge paneli. Tabi zevk ve tercih meselesi. Otomatiği nasıl onu hiç bilmiyorum ama 800-900 kmlik tecrübem doğrultusunda performansı, kalitesi, donanımı özelliklede düşük tüketimi ile alınabilir bir araç.

Gidin test edin, otomatiği ve iç kısmı hoşunuza giderse gönül rahatlığıyla alıp binebilirsiniz.

Beni cezbeden tarafı, en üst donanıma sahip, kaliteli iç mekanı olan(tasarımını bazıları beğenmeyebilir ama kalitesiz demek haksızlık olur), bana göre şık dış tasarımlı, yumuşak, sessiz ve konforlu sürüşü olan, dizel motorlu bir araca karşılık verdiğim uygun fiyat oldu.

Renault ve fransız araçlarına karşı önyargımı bu araç yıkacak gibi görünüyor. Aldım diye demiyorum bunları, eğer memnun kalmazsam gözünün yaşına bakmadan 1 seneye kalmaz satarım anında, onuda söyleyim. Şimdilik gayet memnunum.

Megane'ı test edeyim o zaman ben bi.Yorumlarınız için sağolun

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bencede renault hiç tavsiye etmem bence forddan şaşmayın navigasyonda problemler var tüm modelllerinde aynı ekranlı navigasyon var ben latitude e baktım araç çalışıyor navigasyon geç falan açılıyor böyle bir garip birde sizin navi yi çok kullanacağınızı sanmıyorum kimse kullanmaz diye düşünüyorum her dakika serviste olursunuz her dakka yeni yol yeni kavşak yapılıyor her dakika yeni yazılım yüklenmesi lazım ama gene siz bilirsiniz :yeah:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zaten bende navigasyonu çok kullanırım demiyorum.Ama o 8 inçlik ekran navigasyondan çok daha fazlasını yapıyor.O ekran gelirse Türkiye'ye çok kullanacağıma eminim.

Megane'daki bilgisayar sistemi hakkındaysa pek bir bilgim yok.Renault bayisinde gidip öğreneceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.