Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

CD gözüne telefon tutucusu


Önerilen Mesajlar

Malum Focus 3'lerde telefonu çıkarıp koyacak düzgün bir yer yok. Aracı aldığımdan beri yapışkan pedler, direksiyon üzerine telefon tutucusu, cam üzerine telefon tutucusu vs. her türlü kombinasyonu denedim. Türkiye'de kalitelisini bulamadığımdan alamamıştım. En sonunda amazon'dan bu ürünü aldım. Düzgün markalarda benzer çok fazla ürün var ama ters olarak (sıkıştırma kısmı üste gelecek şekilde) takılabilir yazan tek buydu ayrıca yorumlarında focus 3'de kullandım diyen de bunda vardı. amazon 

Yaklaşık 500 km şehir içi 1500 km'de şehir dışı yol yaptıktan sonra artık yorumlarımla tanıtabilirim.

Düzgün yollarda sorun yok ama yol azıcık sarsıntılı olduğunda bile titreşmeye, daha da sarsıntı artınca sallanmaya ve ses çıkarmaya başlıyor.
Yerine çok sağlam oturuyor, telefonu da çok sağlam tutunuyor. Artık kırılacak dediğim yere kadar asıldım yerinden oynamadı.
İçinden 3 farklı kalınlıkta takma aparatı da çıkıyor. (Bizim araçta kullanmaya gerek kalmadı.)
Tek elle telefon takma-çıkarma yapabilme büyük bir artı.
Tablet boyutları hariç tüm telefonlara uyumlu.(Note serisi dahil)
Açma kapama ve çevresindeki 4 yön tuşu hariç paneli ve düğmeleri engellemiyor. Bu dediğim tuşları da elimizi alttan sokup kullanabiliyoruz.

Bunun bir de farklı kepçe gibi olan modeli var o da indirime girdi diye sipariş ettim ama daha denemedim. Hangisi iyiyse kullanıp ötekisini babamın araca takacağım.

Fotoğraflar
2mqw7xv.jpg

1fh1d3.jpg


167sd9i.jpg (Direksiyon kılıfı çok çirkin biliyorum. Bursa'da bir usta buldum, haftasonu fırsat bulursam direksiyonu söktürüp, deri kaplatacağım.)

Fotoğrafları telefon ile çektiğim için telefonlu fotoğraf yok. Hem yatay hem dikey olarak telefonu kullanabiliyoruz.(Ben dikey tercih ediyorum.) Fikir vermesi için telefonlu fotoğraf da ekleyebilirim istek olursa ama şimdiden uyarayım kendi telefonum (motorola moto g) günümüzün çoğu telefonuna göre pek küçük olduğundan tam fikir vermeyebilir.

Ziya Kokarağaç tarafından düzenlendi
fotoğraflar
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.