Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 2.Taksit MTV Ödemesi Anlaşmalı Kredi Kartları ve Kampanyalar


Önerilen Mesajlar

MTV Ödemesi Anlaşmalı Kredi Kartları ve Kampanyalar

Akbank

1-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Akbank Direkt İnternet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri veya www.gib.gov.tr üzerinden Axess ile ödeyenler, 300 TL üzeri işlemlerde 3 taksit fırsatından yararlanabilecekler. Kampanyaya katılanlar ayrıca Digicom www.erhascrm.com internet sitesinde yer alan Conti, Pioneer, Roadstar ve Sharp ürünlerinde %40'a varan indirim fırsatı yakalayacaklar. Kampanyadan tüm Axess, Wings, Free, Axess KOBİ, Axess Business, Wings Business, Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilecek.

Garanti Bankası

Garanti Bankası MTV ödemelerinde 3 taksit imkanı sunduğu gibi futbol tutkunlarına da bir sürprizi var. 1 - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Motorlu Taşıt Vergisi ödemesini garanti.com.tr Hızlı Ödemeler alanından, İnternet Şubesi, Cep Şubesi, Paramatikler (kartlı-kartsız menü) ve 444 0 333 Alo Garanti’den yapanlar, Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi'ne 199 TL'ye sahip olabilecekler. Kampanyadan tüm Garanti Bonuslar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, AMEX, Bonus AMEX, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Filo Card, EASY, Amex Business, Şeker Bonus, ING Bonus, Burgan Bonus, ABank Bonus ve Tekstilbank Bonus sahipleri yararlanabilecek. 

Halkbank

Halkbank Paraf Card sahipleri Motorlu Taşitlar Vergisi’nde 1 Temmuz- 09 Ağustos 2015 tarihleri arasında  gib.gov.tr’ den yapacakları ödemelerde 500 TL’ye kadar 3, 500 TL ve üstü ödemelerinde ise 5 taksit fırsatından yararlanabilecekler. Kampanyaya katılanları ayrıca Onur Air üzerinden alacakları uçak biletlerinde %30 indirim bekliyor. 

İş Bankası

İş Bankası Maximum Kart sahipleri www.isbank.com.tr veya İşCep uygulaması üzerinden ya da www.gib.gov.tr’den 1 - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatından yararlanabilecek.Ayrıca 1 - 31 Temmuz 2015 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden toplamda 450 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyenler, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra, Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi üzerinden, yine PO istasyonlarında kullanılabilecekleri 10 TL MaxiPuan kazanabilecekler.

Yapı Kredi

1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri MTV ödemelerini www.gib.gov.tr, www.yapikredi.com.tr adresinden veya Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil şube üzerinden Worldcard ile yapacak kişiler 3 taksit fırsatından yararlanabilecekleri gibi,SONAX Hybrid Boya Koruma Paketi'ne 360 TL yerine 180 TL, Euromaster'dan klima gazı dolumu fırsatına ise 49 TL'ye sahip olabilecekler. Kampanyadan tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka ve Anadolubank Worldcard sahipleri yararlanabilek.

Finansbank

1-31 Temmuz 2015 arasında CardFinans kredi kartıyla www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubesi veya Finansbank Şubeleri üzerinden Motorlu Taşıt Vergisi ödemesi yapacak CardFinans sahipleri 4 taksit fırsatından yararlanabilecek.

TEB

01.07.2015 - 31.07.2015 tarihleri arasında TEB Bonus Card, TEB Worldcard veya CEPTETEB Kredi Kartı ile CEPTETEB İnternet Şubesi veya gib.gov.tr'den MTV ödemesi yapacak TEB'liler 6 taksit fırsatından yararlanabiecekler. Kampanyaya katılmak için ödeme yapmadan önce bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp 4616’ya SMS göndermeniz gerekiyor.

Vakıfbank

100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini 1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında www.gib.gov.tr üzerinden Vakıfbank Worldcard ile yapmak isteyenler 3 taksit fırsatından yararlanabilecekleri gibi, bu tarihler arasında ödenen trafik cezalarında da yine 3 taksit avatajını kullanabilecekler.

Ziraat Bankası

1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında MTV ödemesini  Maximum özellikli Ziraat kredi kartları ile yapacaklar, 250 TL’ye kadar olan ödemelerinde 3, 250 TL ve üstü ödemelerinde ise 5 taksit fırsatından yararlanabilecekler. 75 TL ve altı işlemlerde ise taksit seçeneği bulunmuyor. Ödemelerinizi www.gib.gov.tr, Ziraat İnternet Şubesi ve ATM’lerinden yapabilirsiniz.

Denizbank

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini Deniz Bank kredi kartı ile ödeyenler ise 6 taksit fırsatından yararlanabilecekler. DenizBank Şubeleri, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, 444 08 800 veya www.gib.gov.tr üzerinden 1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak MTV ödemelerinizi 6 taksit halinde ödeyebilirsiniz. Kampanyaya Netcard’lar ve sanal Bonus Card’lar da dahil. (sigortam.net)

  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.