Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Focus Titanium'a Navigasyon eklemek isteyenler belirtsin lütfen!


Önerilen Mesajlar

18 dakika önce, Hakan K said:

@Muzaffer ASLA abi kapı kolu tamam :) sol taraftan anahtarsız giriş aktif kullanıyorum. darısı sağ tarafa.. cesaret geldi yine :)

Yahu dur önce darısı bizim sol kapıya diyelim :)

Hayırlı olsun güle güle kullan. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

20 saat önce, Muzaffer ASLA said:

Ben mi kırığım. :)  Yok okadar değil hafif çatlak desek daha yerinde olur. :D  Zaten bunlar oem 8" Sony ekranda olacak.Görüntüsüde bu :D zaten pazar günü taktım.16 şubatta aldım şimdi taktım. vakit olmadığı için ne yapak.Kör nokta sensörini daha takmadım.Çünkü elimdeki braketler station vagon için. braketini mecburen 400 tl verip alacağım.körnokta sensörlerinin tesisatını bile hazırladım.Sedan için braketleri daha sipariş vermedim diğer ihtiyaçlarımla birlikte almanyadan sipariş vereceğim. Elimdeki braketleri kesip orijinallliğini bozmak istemiyorum.artık sensörleri ile birlikte kime nasip olursa.daha satışa bile koymadım.sensörleri taktıktan sonra paylaşırım.

selamlar.

 

 

 

20160425_201321.jpg

 

 

Muzaffer bey hayırlı olsun. Kameralı sistem siz olsun :)  ama navigasyon aktif hale gelmiş. En azından şunu bi tarifini paylaşsanız :)

Bilal Şentürk tarafından düzenlendi
..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Daha önce yazdığımız sisteme alternatif.

 

1000 Dolar - Söküyorsun takıyorsun navi geliyor. Ucuz değil (Ürün OEM) doğru ama düzgün en azından. Fabrikasyon alamadın veya almak istemedin işte bu insanlar için alternatif. 

http://www.oemautopartsco.com/products/2013-2015-taurus-fusion-focus-c-max-myford-touch-sync-gps-navigation-upgrade

 

Sync 3'e de yapmış. Güzel güzel.

 

 

SYNC 2 

 

 

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Merhaba ben de yeni aranıza katıldım benim aracımda da geri görüş ve navigasyon sistemi yok. Okuduğum kadarıyla @Muzaffer ASLA bu işlerin ustası sormak istediğim geri görüş için kamera alsam BCM konfigürasyonunu nasıl yapılır kim yapar bilmiyorum.Muzaffer bey bende izmirliyim ve izmirde oturuyorum yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :)

Fatih Topal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 12.04.2016 at 09:43, Muzaffer ASLA said:

Selam arkadaşlar,

Geri gerüş kamerasınında montajı bitti.2015 focus Titaniumda geri görüş kamerası için kamera modülüne ihtiyaç bulunmuyor.Kameranın kontrolü BCM tarafından direkt olarak kontrol ediliyor.Tesisat ise SYNC2'den direkt olarak arka bagaj kapağı tesisatına kadar geliyor.Yani tesisat hazır ve sigortasına kadar takılı.Yapmanız gereken sadece F1EB-19B514-BB kamera braketli bagaj kilit anahtarı butonu ile F1ET-19G490-AC kamerayı alarak ve gerekli olan kamera ile bagaj kapağının üstündeki tesisata bağlanan sokete kamera bağlantıları yapmak,ardındanda BCM konfigurasyonunu yaparak sistemi çalışır hale getirmek

Hmm burda öyle denmiş ama yanlış mı anladım ki

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.