Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaput içi İzolasyon Malzemesini yiyen yaratık !


Süleyman Altın

Önerilen Mesajlar

Dün temizlik yapılan malzemenin tadı & kokusu hoşuna gitmiş bence :)

Dün temizliği daha önce temizleten müşterilen tekrar aynı sorunlar karşılaşmadığını, ürünün böyle bir özelliğinin olmamasına rağmen kokusundan dolayı artık fare vs olmadığı söylendi ama bizim gelincik midir kedi midir fare midir bu her neyse sevmiş demek ki.Fare zehiri alıp deneyeceğim fareyse yer ölür kediysede yemesin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya acaba yuva yapan bir hayvanda o malzemeyi alıp götürüyor mu? Kokusunu bıraktıysa bulması zor değildir.Bence o kısma kolay çıkmayan bir koku sıkıp deneyin.Eğer bıraktığı kokudan bulduysa bir daha bulamayacaktır.Hatta arabayı iyice sabunlatıp yıkatın gitsin kokular bakalım nolacak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Malzemeyi götürmemiş süngerler akünün üstünde ve alt tarafta birikmiş oynamış resmen.Benim nöbet tuttuğum yerde de Ambulansın aynı tarafındaki yeri yemişti faredir diye düşünmüştür Organize Sanayi Bölgesi ama en son yediği evimin önü arabada mı yaşıyor ne? :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Motor altında yavru kedi yaşayabiliyor; bizim otoparkta yavrulayan anne kedi, üç yavrusunu da benim motorun altındaki yere getirip koyuyordu, yavrucaklar da oradaki halıyı aynı sizin izolasyon malzemesine yapılan gibi oynayıp, parçaladılar. Kedilere sürekli yemek veren komşum ile konuşup, yemek kaplarını araçlardan uzağa koydurdum fayda etmedi; her akşam tek tek çıkartıp, yaptığım karton kutuya koydum fayda etmedi. Bir yeri güvenli bellediklerinde kendi kokularından buluyorlar (kedilerin koku duyusu oldukça gelişmiştir). Son çare aracı uzun bir süre otopark dışına, farklı yerlere koydum; artık girmiyorlar ( büyüdükleri için de olabilir, bilmiyorum)

Nacizane tavsiyem, yakınlarda yavru kedi/ler varsa izleyin az, onlarsa, bir kaç defa kış kışlayıp, aracı da farklı farklı yerlere koyun...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Akünün olduğu bölmenin içini tablet naftalin ile doldurdum,etkili mi bilmem ama yaklaşık bir haftadır uğramıyor kereta :)

iyi bari, biladerin f2.5 a da kedi yavrusu girdi, çamurluk davlumbazını söktürüp çıkarabildik..

motorun altındaki kapakta büyükçe kare şeklinde bir delik var, hep aklımda, bir bakım zamanı 2 adet tel alıp, + şeklinde oraya sabitelme fikri, kedi vs girmesin diye, tekerleklerin yanından da girebilir ama.. o delik hava filtresinden düşebilecek iri zerreler için yanlış bilmiyorsam, ama bir hayvan için kapı görevi görüyor, kışın gelde ısın diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Bu hayvan benim arabayı çok sevdi bir türlü uzaklaşmıyor.Tablet naftalin varken fazla gezmeden çıkıp gidiyordu yazın gelmesi ile birlikte klimadan naftalin kokusu geliyor diye naftalinleri çıkardım bugün tekrar baktım yine girip gezinmiş ve izalatörden bir miktar daha yemiş :( ya sabır :(

Ayak izleri büyük ,fare mi kedi mi bilemedik anlayanlar var mı nedir bu?

5909f593a9.jpgfbdbb1aad7.jpg

Süleyman Altın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ayak izi şunlara uyar: Sincap arka ayaklar, sansar, su samuru, kokarca, gelincik, sıçan arka ayaklar. Beş parmaklılar bunlar. Hiçbiri gaz/tiner kokusu sevmez, sürsen kesin gelmez ama bu sefer siz de araçta kokudan rahat etmezsiniz. En iyi seçenek sökmek ve hortumları yemesin diye dua etmek, sansarların hastalığıdır hortum kemirmek, onları da dikkatlice gözden geçir 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.