Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serkan erden

Üye
  • Toplam İleti

    686
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serkan erden tarafından yazılan her şey

  1. presle düzeltildi, balans ayarı yapıldı. Arka tekerle yer değişti. Sorun yok anlayacağın. Arka porya sabit olduğu için ön gibi titreme yapmaz. Zaten kayda değer bir bozukluk yok.
  2. Hayır tam olarak kontrol edilmedi. Usta işi yaptıktan sonra test sürüşü yaptı. Sorun yok dedi. Lakin direksiyon sanki daha yumuşamış geldi bana. Galiba başka bir rotçuya gidecen, birde başkası ne diyecek ona bakacam.
  3. Merhaba, 10 gün önce keskin bir virajı alamayarak 60-70 km. hızla sol ön tekeri kaldırıma vurdum, araç kaldırımdan sekip tekrar yola düştü. jantda biraz eğilme ve direksiyonda kayma oldu. Sanayide jant düzeltme, rot balans, porya bilyası ve askı rotu değişimi oldu. 500 TL. Gibi bir masraf çıkardı. Ancak rot sadece biri değişti ve direksiyonda sanki biraz boşluk var gibi geldi. Rot ayarımı iyi olmadı yoksa tek rot değiştiği içinmi böyle oldu. Usta sağ taraf değişmesine gerek yok dedi ama takım olarak değişmeli diyende var. Başından böyle bir hadise geçen varsa paylaşabilirmi..
  4. Atiker grand yada lovato obd2 iyidir. Dert etmeyin. Yıllardır LPG kullanıyorum ve memnunum..
  5. Hayır sorun yaşamadım ancak 4000 devri geçecekseniz benzin moduna alın aracı. Ustam 4000 devir üstü lpgde sübap erimesini hızlandırır dedi. Uzun süreli geçmeyecekseniz kısa süreli hızlanmalarda sorun olmaz. Zaten 4000 devirde 140 görüyor, heryer radar hızlanmayı kısa süreli yapıyorum. Hızla aram yok sayılır. Uzun yolda ideal devir 3000-3500.Simit tank taktırdım, zaten stepne ince, bagajda çok yer kalamıyor..
  6. Bu seri prinsin uygun modelidir. Yani brc, lovato ve atikere rakip olarak yaptığı modeldir. Kısacası bildiğimiz prins kalitesi değildir. Kötü demiyorum, yanlış anlaşılma olmasın, lakin bu parayı verdikten sonra brc yada lovato taktırın derim orijinal ürün yani. Bende lovato var, kendi ayarını kendi yapıyor. 25 bin km. oldu, çok şükür sorun yok..
  7. Satıcı firma, stoklarında plastik kutu olan kalmadı, bu sebeble bunları gönderdim dedi, ama şüphe duydum. Az önce taksım, bakalım sonuç nasıl olacak gece görecez.
  8. Merhaba arkadaşlar, İnternetten h7 osram blaker lazer ampül aldım. Görselinde 1 plastik kutu içerisinde 2 adet gösteriyordu ancak bana gelen ayrı ayrı karton kutu içerisinde. Ürünün orjinalliği kafama takıldı. Bilgisi olan varmı acaba?
  9. Ben focus 3'üme focus 2 fiskiyesi taktırdım serviste. Sorun yok şimdi.
  10. Döviz ve faizlerdeki artış piyasayı etkiledi. Hep demişimdir devlet neden ülkede üretilen araçlara ekstra vergi indirimi yapmaz. Diğer ülkelerdeki fabrikalardan bizene, bizdekiler iş yapsın. Hemde cari açığa faydası olur.
  11. Merhaba arkadaşlar, lastik basınç sensörünün pil ömrü ne kadardır bilen varmı?
  12. Torpidoyu mat temizlik ürünü ile temizleyin. Zemin matlaşırsa yansıma azalır gibime geliyor.
  13. Arkadaşlar, son zamanlarda ön sol teker tarafından herzaman olmamakla birlikte sanki tekere sert birşey yapışmış gibi teker tur attıkça tık tık ses geliyor. Hız arttıkçada tık sesi artıyor ama herzaman yapmıyor, rot mili olabilirmi? Araç 36binde.
  14. Benim araçtada böyle bir işlem yok. Acaba bu kite özel bir durummu bilemedim. Tavsiyem bu işin uzmanlarından candan otogaza bu resmi iletin bir sorun derim. İstanbulda yeri ama yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Ahmet bey mühendisdir.
  15. Merhaba, okullar kapanıyor, oğlana karne hediyesi olarak cep sözüm var. Max. 2000 TL. Bütçeli, oppo ax7, xaomi redmi7, birde Huawei p smart. Lakin Google Huawei savaşından ötürü Huaweiyi eledim, sıkıntı olur diye. Belkide olmaz ama bu yüzden sizlere sorayım dedim. Hangisini alırdınız. 3 modeldede 3 GB. Ram var.
  16. Hocam, siz kötü ve az bilgili ustaya denk gelmişsiniz anlaşılan. 2015 focusum, LPG taktırdığım 3. Aracım. Diğerleri astra ve stilo idi, şimdiye kadar hamdolsun hiçbir sorun yaşamadım. Birde siz en pahalı olan prins taktırmışsınız. Marka değil, ustada iş bitiyor. Benim prensibim ilk çalıştırmada motor ısı ibaresi biraz oynamadan kalkmam. 3000 devri geçmem, şehirdışı 3500 civarı. Bu tarz kuralların sistemi daha uzun ömürlü yaptığı görüşündeyim.
  17. lovato hangi serisini taktırdınız?  Obd 2. Serisi
  18. Benimde araç 2015. Ben gaz taktırırken atiker düşündüm, ancak o dönemde grand sistem yeni çıkmaya başlamıştı her bayide yoktu. Gold serisi ise enjektör sorunu çıkartma ihtimali olan bir seri deniyordu, zaten grand serisinde bu yüzden çıkarıldı ve romano enjektör kullanıldı. Bende takılan yerde Gold olmadığı için lovato taktırdım. Aslında memnunum ama atiker grand taktırıdım bugün olsa.
  19. Henüz taktırmadım ama araştırdım kadarı ile kimse şikayetçi değil.
  20. Bildiğim kadarı ile prins harici diğer tüm markalar aynı diye biliyorum.. Prins inde hız olayı fazla diğerlerine göre ama aman aman Bi olay değil.. Amaç ekonomi zaten, en iyisine çok para vereceksem ne anlamı kaldı tasarrufun, en iyisini değil, iyisini alırım.
  21. İnci marka 430 TL. Mutlu 460. Powwer 400 TL. Sizin kendi fikriniz karışamam lakin yerli üretim tercih edelim. Bosch yada varta sadece isimdir.
  22. 22 bin km. önce lovato taktırdım. Gayet güzel, sorunsuz biniyorum ve oldukça ekonomik.
  23. Ben kale marka aldım bugün, ön arka takım 150 TL. Sanayide değişecem. 50-60 da işçilik tamamdır.
  24. Bu tarz işlemlerde orjinalden şaşmayın derim. Önemli parçalar çünkü..
  25. 2.vites, 3000 devirde 90 olmaz hız. Bi hata olmasın yazmada. Soruna gelirsek rölanti müşürü kontrol edildimi acaba, eğer sorun yoksa kış mevsiminden kaynaklı olabilir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.