Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Haluk Günal

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Haluk Günal Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Eskişehir
  • Arabam:
    2010 Focus Tend X benzinli
  • Meslek:
    Emekli Astsubay
  • Cinsiyet:
    Bay

Haluk Günal's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Cevaplarınız için teşekkür ederim
  2. Arkadaşlar Ford focus 2010 model benzinli aracımın polen filtresini değiştirmek için gaz pedalını sökerken resimdeki parça yere düştü.Ne olduğunu bilen var mı, şimdiden teşekkür ederim.
  3. Elm cihazının hızını 500000 den 38400 e düşürerek araca bağlanın bu hata kodları ondan çıkıyor.Benim aracımda öyle oldu.Araca obd girişinden den Ford Focus 2 yi seçerek bağlanın.Gördüğünüz hata kodlarını silin.Read dtc clear dtc.Cihazın bağlantını kesin .obd girişinden çıkarın.Aracınızı bir kaç gün kullanın.Daha sonra 38400 hızında aracınıza bağlanın hata kodlarını kontrol edin.
  4. Sezgin bey benim arabamdada aynı sorun var.Motor arızası hızlanma azaltıldı yazıyor. Aracım Ford Focus ,2 trend x  ekran lehimleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Eskisehirde oturuyorum.tel:0530 8494569

  5. Evet garantisini uzatmamıştım.Şimdiki aklım olsaydı Ford Eskişehir Yetkili servisine hiç gitmezdim.Zaten yetkili servislerin müşteri tutamamasının sebebi de bu olabilir.
  6. Arıza tespiti için bilgisayara bağladılar.Bana söyledikleri bu .Ama fiyat çok çıkınca bende dışarıda direk yenilerini taktırıp değiştirttim . Herhangi bir elektrik arızası da tespit edilip tamiri yapılmadı.Şuan aracım faal.
  7. Fiyatlar problem Çağatay Bey Maf ve krank mil sensörlerinin orjinalleri 450 Tl tuttu.50 Tl işçilik 500 Tl
  8. 2017 Yılı Nisan ayında 2010 model Focus 1.6 Trend X aracımda rölanti dalgalanması sorunu yaşadım.rölanti ilk çalıştırmada 3000 devire kadar çıkıyor gaz vermeyince stop ediyordu.Arabamı saat 13.30 a Randevu alarak Eskişehirde Ford yetkili servisine götürdüm.Arıza durumunu anlattım. İnternetten yaptığım araştırmada maf sensörü arızası olabileceğini düşündüm.Bana arıza tespiti için 250 tl alacaklarını eğer tamir ettirirsem bu parayı almayacaklarını müşteri temsilcisi bana anlattı ve kağıdı imzaladım. 2.5 saat beklememin ardından (Sadece araç bilgisayara bağlanacak arıza kodları okunacak) ve randevulu yum.Maf sensörü 1000 Tl.Krank mil sensörleri 1000 Tl. Elektrik arızası 700 tl bunlar işçilik hariç tahmini rakamları çıkardılar.Tabi bende bu durumda 250 tl yi paşa paşa ödeyip oradan tamir yaptırmadan ayrılmak zorunda kaldım.Ben çarpıldım siz çarpılmayın arkadaşlar. Ha bu arada işçilik dahil 500 Tl ye arızamı Eskişehir sanayide giderdim.
  9. tamirciler pek uğraşmak istemiyor servise götürün orada baksınlar diyor veya kart yanmış deyip 250 300 tl istiyorlar.bu işler şansa kalmış
  10. benim başıma da gelmişti.servis önce kalorifer musluğunu değiştirdi.olmadı sonunda ön cam fitilinin su sızdırdığı anlaşıldı.cam fitillerini öncelikle kontrol ettirin boşuna para harcamayın
  11. arkadaşlar aracım focus 2010 trend x hb. cd çalarımda iki gün önce cd errör arızası verdi.içindeki cd yi dışarı vermiyor.eskişehirde bu arızayı giderebilecek tanıdığı teyp tamircisi olan arkadaş varsa fikir bazında yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.