Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erdinç Öz

Üye
  • Toplam İleti

    84
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erdinç Öz Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    12 Focus III 1.6 TDCI
  • Meslek:
    İdari işler
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.281 profil görüntüleme

Erdinç Öz's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

55

Toplam Beğeni

2

Forum Yanıtları

  1. Er-Ol otomotivden siparişi verdiğim ön ve arka balatalarım geldi. Berk beye ilgisinden ve aynı gün kargoya vermesinden dolayı teşekkür ederim. Disklerim eski olduğu için üzerinden bir toz paso aldırıp 15-20 k km daha kullanmayı düşündüm bu nedenle orjinal balata almadım bir dahaki sefere diskle birlikte tekrar balataları yenilerim. Hem yerli KALE markamızı da denemiş olurum.
  2. Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
  3. Merhabalar tekrardan, bence bu sorun aracın yaşı ile ilgili. Ben kokunun yakıt kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü eksoz dumanı yada kokusu gibi ağır bir koku değil daha çok metal bir nesnenin ısınması ile üzerinde biriken yağlı tabakanın yanması ile oluşan bir koku gibi. Belki belirli bir yıl sonunda bu kalorifer peteklerini yağ sökücü ile yıkamak gerekiyordur. Benim takıldığım nokta ise klimayı açtığımda bu koku neden yok oluyor yada azalıyor. Karbonlu polen filtresi sanki ozaman görevini yapıyor.
  4. Merhabalar, havaların soğuması ile sıcak konuma aldığım manuel klimalı aracımın kaloriferinden, seyir esnasında, havadaki is kokusuna benzer bir koku oluşuyor. Aracın içi kokmaya başlıyor klima düğmesini aktif ettiğimde ise bu koku zamanla azalıyor ve sanki temiz hava gelmeye başlıyor. Aslında bir etkisi olmamalı diye düşünüyorum ama birkaç kez denedim. Hava daha temiz oluyor. Bu durumda Kışın bile sıcak konumda olmasına rağmen klimayı açarak mı seyehat etmeliyiz bu durum normal mi yoksa bir soruna işaret mi? yorum yapacaklara şimdiden teşekkürler.
  5. Merhabalar, An itibari ile bende ASF Ford serviste aküyü değiştirdim. Aşağıda resimlerini paylaştığım Akü, üretim bandında takılan standartlardaymış. Mutlu Aküden 450 TL fiyat aldığım akü, servisten alınca 580 TL ye geldi. Diğer ıvır zıvır konularda olunca fiyat varkına bakmadım. Bir önceki aküyü 2015 te değiştirmiştim. Bu ikinci oluyor.
  6. Kamera sanki bir modem gibi. Telefon ona bağlanıyor sonra uygulamayı başlattığınızda görüntü geliyor. Bir kez ağ ekleden eklediğinizde telefonda wifi açıksa siz binip arabayı çalıştırdığınızda zaten telefon kameraya bağlanmış oluyor. --10 dakika sonra eklendi-- Öncesinde 70 mai uygulamasını indirip kayıt olmanız gerekiyor bir kod gönderiyorlar verdiğiniz maile bu kod telefonla kamerayı bağlarken gerekiyor.
  7. Merhaba ben 70 mai modelini Haziran ayından bu yana kullanıyorum oldukça başarılı bulduğumu söylemeliyim. Cep telefonu ekranından canlı olarak wifi ile izleyebiliyorsunuz.
  8. Berk bey merhaba 2012 sedan Focus için orjinal kauçuk paspas blunuyor mu? varsa fiyat nedir?
  9. 95 beygirlere direk atılamıyor diyorlardı sizinki nasıl oldu beyini açtılarmı yoksa kablo ile direk atabildilermi
  10. Merhabalar 2012 model Focus Dizel, ön amortisör fiyatı alabilirmiyim, orjinal , sachs vs. ayrıca amortisör değişirken değişmesi gerekenler varsa bunlarında fiyatı lütfen.
  11. takım halindemi değişiyor, tek tek mi? Bu mliayet takım maliyeti mi
  12. Merhabalar açıkçası bu durum ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Öncelikle şanzıman takozunu kontrol ettirmenizde fayda var. Boşluk yapmışsa sallantı oluyor. Değiştirirkende mutlaka orjinal ürün tercih edin.
  13. Merhaba hangi firmanın yazılımını yüklettiniz
  14. Zemindeki giderin içinde su olmalı S görevi görecek şekilde bir yapıya sahip
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.