Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Çallı

Üye
  • Toplam İleti

    845
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    12

Mehmet Çallı en son Temmuz 18 2019 tarihinde kazandı

Mehmet Çallı daha önce lider oldu!

Mehmet Çallı Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir
  • Arabam:
    2016 Focus 1.5Tdci Pws Tit. SW
  • Meslek:
    CAD-CAM
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.438 profil görüntüleme

Mehmet Çallı's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

1,8k

Toplam Beğeni

3

Forum Yanıtları

  1. Bizim araçlarda basınç gösterme özelliği yok malesef.Hatayı durup dururken mi vermeye başladı?Bulunduğunuz bölgede büyük bir lastikçi varsa sensörleriniz çalışıyormu test cihazıyla bakarlar.
  2. Aslında dediğin gibi bit pazarına gidip birşeyler alıp tamir etme planlarım var ama gel gelelim bir türlü gidemedim yoğunluktan.15 sene olmuştur bit pazarına gitmeyeli 😃 Bu arada senin atöyede iyiymiş.Birşeyleri tamir edip tekrar ekonomiye kazandırmak insana ayrı bir mutluluk veriyor. Teşekkür ederim Bekir abi.Ama kötü bir haberim var.Benim kanal 1000 üyeyi geçeli birkaç ay oldu.Yalnız @Burçin Denizalp 'nin kanal için düşünebilirsin Maldivler seyehatini.2 kişi kalmış 1000 üye için. Teşekkürler hocam. İsmi Hürrem.15 yıldır besliyoruz kendilerini.Motorun üzerinde gezdiği yerlerde oldu ama videoda yok.Zaten dikkat ettiysen motordaki kapakların üzeri hep çamur.Ben motoru temizliyorum.Bizim dört ayaklı ustalar motor boşluğundan kaput arasına çıkıp heryeri çamur yapıyorlar sağolsunlar
  3. Haaa 😄 Bende bilmiyorum ki ekstra birşey sağlıyormu.Konunun başında dediğim gibi huyum değildir abone olun,bildirim açın vs demek.Videolarımın hiç birindede demedim şimdiye kadar öyle birşey.Geyik olsun diye yazdım burayada youtuber sloganını 😁
  4. Abonelik için teşekkür ederim.Bildirim açık olursa video paylaşımı olunca telefonun bildirim ekranına bildirim düşüyor.Yeni video paylaştı diye.
  5. Herkese kapım açın Burçin'im.Bu taraflara sürekli geliyorsun.Kanalına birde Çallı'yı ziyaret diye bir video çek Ben senin kanalı takipteyim zaten 👍 1000 abone sınırını geçmene az kalmış.
  6. Birebir aynı durum benim sağ ön frende olmaya başladı.Baktığımda diskin kenarlarında çıkıntılar oluşmuş bir miktar.Balatanın diski sıkan yüzeyi değilde,dış yüzeyi diskin çıkıntı kısmına sürtüyor büyük ihtimal.İlk fırsatta o kenardaki çapakları tornayla alıp deneme yapcam.
  7. Teşekkürler hocam.Yaz geliyor, buralarda olursun nasıl olsa.Beklerim.Ateşe birşeyler atıp,buz gibi arpa suyu içeriz
  8. @Burçin Denizalp 'in konu başlığını görünce aklıma geldi.Bende bir konu başlığı açayım dedim.Bilen arkadaşlar vardır.Ufak çaplı bir hobi atölyem var.Bir süredir fırsat buldukça yaptığım şeylerin videosunu çekip youtube kanalıma yüklüyorum.Hiç huyum değildir ama bir youtuber atasözüyle cümlemi sonlandırayım.Arkadaşlar kanalıma abone olmayı,bildirimleri açmayı ve beğen butonuna basmayı unutmayalım Kanal linki: https://www.youtube.com/@hndwood Son video:
  9. @Yasin Bürkek Akü değişimi sonrası bms reset işlemi yapmanız gerekiyor.Ustanız reset işlemini başaramamış olabilir.Videodaki işlemi yapın.Akü lambası yanıp sönmeye başlayacak.Yanıp sönerse işlem başarılıdır.Bu işlem sonrasında büyük ihtimal düzelecektir.
  10. Lastik basıncınızın bariz düşmesi lazım.Misal diğer lastikler 30 psi iken lastiğinizin bir tanesi 20 psi'lere düşmesi lazım.Ve bu halde birkaç km aracın hareket etmesi lazım.
  11. Pastayla geçmez bunlar.Aracınızı park ederken farketmeden vurmuş olabilirsiniz.Yada tam tersi aracınız park halindeyken başkası vurmuştur.Bu çatlaklat darbe çatlağı yani.Bu şekilde kullanmaya devam edin.Yada tamponu boyatmanız lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.