Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Koray Demir

Üye
  • Toplam İleti

    155
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Koray Demir tarafından oluşturuldu

  1. 15 dakika önce, Salih Hürriyet Ipek yazdı:

    var hocam, hb dan bakıyorum, 1-Bridgestone 205/55 R16 91V Turanza T001 Oto Lastik (Üretim Yılı: 2019) 

    2-Goodyear 205/55R16 91V FP EfficientGrip Performance Oto Lastik (Orijinal 4 Kanallı Desen) (Üretim Yılı: 2019)

    3-Hankook 205/55R16 91V Ventus Prime3 K125 Oto Lastik 

     

    hangisini tavsiye edersiniz? kafam karıştı benim. 

    Bridgestone, biraz sert diyorlar. 

    nokian alacaktım ama onun içinde yumuşak diyorlar.

     

    Tercihim Goodyear’dan yana olurdu. Daha önce 4 kanallı Almanya üretimi olanını kullandım çok memnun kaldım uzun kmler boyunca ilk günkü performansını koruyor. Bu modelin üç kanallı yerli üretimleri var onlar ikinci kalitedir.

  2. 48 dakika önce, Yüksel Türkcan yazdı:

    Herkese merhabalar bagaj trimlerinin sabitlendiği döşeme klipslerinden ne serviste ne de başka bir yerde bulabildim, temiz iş olsun diye hepsini yeniliyorum. Ekte ekleyeceğim bu klipslerin orjinallerini temin edebileceğim bir yer var mıdır? 2 şer tane bu plastiklerden 8-10 tane de metal segmanlardan lazım. Şimdiden teşekkürler. 

    Klips dünyasında bulabilirsiniz ben ordan temin etmiştim.

    http://klipsdunyasi.com/

  3. 56 dakika önce, Zınar Turgut yazdı:

    Aracimi satin alirken eski sahibi bana yazik lastiklerinde verdi. Formula Energy marka ve sifir ayarinda lastik. (Formula, Pirelli'nin alt markasi). 

     

    1 aydir bu lastikler aracın üzerinde fakat lastikler birakin islak zemini, nemli zeminde bile sabun gibi kayıyor. İslak zemin etiketi E olarak geçiyor. Dogal olarak yeni bir arayisa girdim. 

     

    Falken ZE310 veya Michelin Primacy 4 düşünüyorum. Ayni verilere sahip ucuz secenek olanFalken'mi, daha pahali olan Michelin'mi? 

     

    Bilemedim?

    Tercihim Primacy 4 olurdu güvenlik önemli.

  4. Hiçbir lpgli Focus aracımda subap sorunu yaşamadım. Focus 1’i 240 bin km de iken sattım Prins kit vardı üzerinde 200 bin km salt lpg ile kullandım en ufak bir problem çıkarmadı şükür. Aynı zamanda diğer aracımız Focus 2 Brc kit sıfır alındı 90 bin km lpg ile kullanıldı sorunsuz bir şekilde satıldı. İkisi de gittikten sonra şu an benzinli Focus 3 Brc kit mevcut 60 bin km dir lpgli kullanılıyor. Öbür aracımız yine Focus 2.5 kasa ama dizel, bunun da LPG’den daha fazla sorunları oluyor. Fordlarda kronikleşmiş subap sorunu yoktur kötü usta/işçilik, yanlış bakım, bilinçsiz kullanıcı vardır. Kaliteli kit ve işçilik ile yıllarca gözü kapalı bir şekilde kullanabilirsiniz.

  5. 1 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı:

    Usta açıp bakalım dedi. Açtık çok küçük bir çapak atması var. Bundan bir sorun olmaz demesi üzerine biraz tereddüt etmeme rağmen tamam dedim. 

    Lastikleri söktüler. Artık hem Er-Ol Otomotiv’e, hem de balataları değiştirecek olan ustaya ayıp olmasın diye bir şey demiyorum. 

    Umarım bir sorun yaşamam. 

    Takmadan değişim isteseydiniz keşke. Bu tür durumlarda onaydan geçmeyen ürünler distribütöre iade ediliyor. 

  6. 15 dakika önce, Mehmet Demir yazdı:

    focus 3 2011 ve makyajlı.. makyajlı değildir neyse aküdür hiç değişmediyse.. benim ki 5 senede bitti sizinki çok bile gitmiş

    Eski aracım Focus 1’in fabrikada takılan motorcraft aküsü tam 9.5 yıl gitmişti. Şu an Focus 3 2012 var üzerinde halen Ford logolu orjinal aküsü duruyor.

    • Şaşırmış 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.