Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yasin Tansu Dinler

Üye
  • Toplam İleti

    82
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yasin Tansu Dinler Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    TEKİRDAĞ
  • Arabam:
    20 FOCUS DRAGON HB TIT +KP+PCT
  • Meslek:
    MUHENDIS
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.448 profil görüntüleme

Yasin Tansu Dinler's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

68

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Konuyla pek ilgilenen olmadı ama yine de sonucu paylaşayım.
  2. Hasar verebilecek tek şey nemli bez hocam.
  3. Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu temizlik yaparken dikkatimi çekti hortumlardaki bu durum. 3 yaşında ve 30.xxx km.deki aracın yedek su deposu hortumlarının bu şekilde yıpranması, renk değiştirmesi, deforme olması mühendislik olarak benim açımdan pek akla yatmamakta ve mümkün görünmemektedir. Tekirdağ servise uğradım. Ve Sürpriiiiizz bilin bakalım ne cevap verdiler? 🙂 Servis danışmanı arkadaş sorun olmadığını, yıpranmanın hortumların dışında olduğunu belirtti. Etrafı izole olan hortumu bile açsak belki o da bu şekildedir diyerek beni aydınlattı ampul gibi 🙂 Elbette bu açıklama benim için yeterli ve mantıklı gelmedi. FO mail attım garantiden değişim istedim. Bir kaç gün içinde dönmezlerse telefonla tacizlere başlayacağım. Fikirleriniz önemlidir, şimdiden teşekkürler.
  4. Ben de haftasonu tipoya yaptım ama bazı camlarda buğu gibi izler kaldı. sizde böyle bir sorun oldu mu? hemen bidonla su döktüm uygulamadan sonra, 10 dk sonra da gidip komple yıkadım. uygulamada yanlış mı yaptım acaba. Ya da çok kirliydi de bir sefer daha mı uygulama yapmalıyım bilemedim.
  5. Yurtdışı falan uğraşmayın arkadaşlar, 2020 titanium yazlık takımlar için aldım. Tanıtma falan hiç bir şey gerekmiyor. nisanda serviste tane 2k idi ben takımını bu firmadan o fiyata aldım. sıkıntı yok.
  6. merhaba bende 2 takım olması lazım biri eski aracımdan (focus 3) diğeri de yeni jant aldım onlar var cms olması lazım bi bakayım dönüş yaparım isterseniz
  7. 17 Mayıs'ta Axa Oyak trafik: 613, genişletilmiş full kasko, yetkili servis, orjinal cam, karşı tarafa 100k vs 913 tl.
  8. Merhaba, 1987-1998 arası şahin, 1998-2005 arası uno, 2005-2009 arası idea ve 2009dan beri halihazırda doblomuz var yani yaklaşık 32 yıldır evimizde fiat araçlarımız kesintisiz bir şekilde var. fiyat performans olarak baktığımızda on numara, kabul fakat bazı özelliklerin fiatta olması daha sağlam, daha kaliteli araç olduğunu göstermez buna katılmıyorum. hala daha bir çok marka ve modelde sis lambası ve park sensörü yok ama bizim dobloda var. daha mı kaliteli şimdi yada daha güvenilir daha sağlam mı sanmıyor ve görüşünüze katılamıyorum maalesef.
  9. Kafa Radyo yayın hayatına başlamış arkadaşlar. Kafa Radyo’da Nihat Sırdar, Güçlü Mete, Zeki Kayahan Coşkun, İlber Ortaylı, Sunay Akın, Vedat Milor, Candaş Tolga Işık ve Zafer Algöz gibi isimler yer alacakmış. Bakalım ne kadar ayakta kalabilecekler.
  10. Merhaba, biraz geç kaldım galiba yazmaya ama 2013te aracı aldığımdan beri aradığım bir hatta iki şey var. Birincisi 2005 model idea'da vardı. ön cam sileceğinin ikinci silmesinde arka silecek de çalışıyordu. tamam ön camda yağmur sensörü çok güzel çalışıyor fakat arka cam için sadece yavaş ve hızlı olarak iki derece olması bence yetersiz. 15 sene önceki teknolojide hatta fiat'ın yapabildiğini sanıyorum ki ford da yapabilir. çok zor olmasa gerek, ön sileceğin ikinci silmesinde arkayı da devreye almak. Diğeri ise kolçak arkasına arka koltukta oturanlar için bir tane havalandırma peteği, maliyeti çok mu arttırıyor da yapılamıyor. Selamlar, sevgiler.
  11. Merhaba, aldığınız ürünün linkini yada marka-modelini yazabilir misiniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.