Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Altınalan

Üye
  • Toplam İleti

    33
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet Altınalan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Konya
  • Arabam:
    2013 Focus 1.6 style
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.446 profil görüntüleme

Ahmet Altınalan's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

8

Toplam Beğeni

  1. Bahsi geçen yazıyı aynen aktarıyorum: "bu lastiklerin tabanı dar basıyor, 195 ebadında olan lastiğim 185 lastiklerden bile daha dar basıyor bunu bayii ile inat ettikten sonra ölçtük ve kendisi bile şaşırdı hatta 15dk lastik basınçlarına baktı vs. H serisi Michelin Primacy 3 195/60/16 lastik getirtildi takıldı ve basan kısmı 18cm civarı ölçüldü oysa Falken/Dunloplar 16cm anca geliyordu."
  2. Ben de hiç rastlamadım. Böyle bir yorum ve bilgiyle de ilk defa karşılaşıyorum. Çok ilginç geldi. Bu sebeple forumda paylaşmak istedim. Teşekkür ederim Yakup bey.
  3. Arabanın altındayken. Çünkü lastik takıldı ve basınçlarına bakıldı diye yazmış.
  4. Az önce başka bir forumda Falken ve Dunlop ile ilgili yorumlara bakarken bir kullanıcı, Bu lastiklerin yere temas genişliğinin dar olduğunu ve lastikçide bizzat denedigini yazmış. 195/60/16 ebatlı Falken ve Dunlop lastiğin 16 cm civarı yerle temas ettiği , Michelin primacy 3 lastiğin ise 18 cm civarı yerle temas ettiğini yazmış. Lastik basinclari da aynıymış. Lastiklerin yol ile temas ettiği alanı araştıran bir test bulamadım. Bu konuda fikri veya bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?
  5. 205 taban continental TS860 ile 215 taban Nokia wr d4 yakın fiyatta. Testlerde conti biraz daha iyi görünüyor. Bir an kararsızlık yaşadım. Normalde Nokian'da karar kılmıştım. Size de sormak istedim. Testlerde önde olan 205 taban TS 860 mı orijinal taban memnuniyet oranı yüksek wr d4 mü?
  6. Teşekkür ederim cevap için Yakup Bey. Hayırlı geceler.
  7. 205 lastiklerde genelde 91T ve 91H var. 93H denk gelmedi ya da ben görmedim. Bunlar da kullanılabilir mi?
  8. Herkese hayırlı geceler. Lastik ile ilgili konuları dolaşırken başlıkta sorduğum soru kafama takıldı. Konularda dolaştım ama cevap bulamadım. Aracımdaki lastik ebadı 215/55/r16 93H . Ebadı 205/55/16 yaptığımız takdirde yük ve hız endeksi ne olmalıdır?
  9. Hayırlı günler. Önümüzdeki günlerde 2013 model benzinli Focus aracım içim 60.000 km bakımı yaptıracağım. Balatalar da değişecek. Başka kafama takılan durumlar da var. Konya'da Isciligi ve bilgisi iyi bir özel servis arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. Emir Beye ilk mesajimi bu hususu göz önünde bulundurarak yazmıştım Yakup Bey.
  11. O zaman daha sonra gaz sızdırma tüm arabalar için geçerli. Çözüm aracı garaja almamak?
  12. Endişeniz tam olarak nedir o zaman? Ben ihtimal üzerine yazmıştım.
  13. Emir Bey galiba endişeniz olası bir gaz sızdırma. Meraklanacak bir durum yok. Lpg montajından sonra sizdirmazlik kontrolü yapılıyor zaten. Daha sonraki süreçte ise (Allah göstermesin) herhangi bir kaza durumu veya aracın altını surtme durumu olursa tekrar kontrol ettirebilirsiniz.
  14. Sağlık olsun, canınız sağolsun. Ben 30.000 bakımını motorcu'da yaptırdım. Servis yeni olduğu için ilgi ve alaka iyiydi. Kolay gelsin iyi günler..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.