Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Fatih Dursun

Üye
  • Toplam İleti

    822
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

Ali Fatih Dursun tarafından yazılan her şey

  1. Arabadaki nemli koku yüzünden ben de bir baktım, stepne olan yer havuz gibi su dolu. Nereden akmış bulamadım çünkü her yer kuru. Dört tane tıpa gibi şey var onları çıkartsam su akıp gider mi acaba
  2. Neredeyse iki yıl olacak benimkine hiç bir şey değişmedi. Değişmesi gereken bir şey var da ben mi göremiyorum acaba.
  3. Bakımdan sonra 7-8 kere aradılar, hepsinde de tüm olumsuzlukları bildirdim ama hiçbir şey olmadı. Adana Gizerler servisi koca bir sıfırdır benim gözümde.
  4. Aynı sorun bende de var ilk günden beri. On kere videosunu da çektim. Servis izledi not aldı, yaptık dedi, tabii ki yalan. ayrıca aynı sorunu çevremdeki diğer mk3'lerde de görünce takibi bıraktım, bu modeller böyle abi diyorum kendi kendime.
  5. Stoplar normal, Yakup beyin dediği gibi almışken ikisinin de fiyatını alalım.
  6. İyi günler. Focus 3 HB sağ arka stop lambası orijinal ve yan sanayi fiyat alabilir miyim?
  7. 20 binlik hyundai geçtik, 5 binlik hacı muratlarınki bile pırıl pırıl. Benimkini de parlattılar ama ertesi gün karardı.
  8. Ak sigorta beni de şaşırttı, okudum, sordum baktım baktım bir eksik göremedim. Geçen yıl ilk aldığımızda axa kasko 1.500 TL idi, bu yıl ak kasko 900 TL ödedim.
  9. Yok süngerimsi de değil, kauçuk da değil abi, sert ve ince malzemeden ama bagaja yetiyor.
  10. Aynısını kullanıyorum, ince dandik bir malzemesi var ama bi kere serip aylarca ellenmeden durduğu için zararı yok.
  11. Ben de bakıma girdim de bir tek ön koltuk başlıklarının matlaşan demirlerini parlattılar
  12. Gizerlerde ilk bakıma girdim. 321,00 TL tuttu. Normalden fazla olarak balata temizleyici ve karbon dizel katkısı yazmışlar. 45 TL civarı tutmuş bu kalemler.
  13. Ali Fatih Dursun

    Plaka Kaybı

    Bizim arkadaş da köpeğe çarptı, düştüğünü gördü ancak gece olduğu için inip almadı. Ertesi gün iki satır bir dilekçe yazdı, "... sayılı plakam düştüğü için yenisinin verilmesini talep ederim" şeklinde. Yenisini basıp iş yerine getirdiler.
  14. Sağdan soldan teklif alırken, ford servisi arayarak teklif sundu ve ak sigorta ful kasko 930, sigorta 230 lira teklif verdi, ben de kabul ettim çünkü en yakın arkadaşımın kendi sigorta ekranından bile kırpa kırpa 1100'e zor düşürmüştük. Araç bayan adına kayıtlı ve yaşı da düşük olduğu için miktarlar yüksek çıkıyordu, ak sigortadan yaptırdım gitti.
  15. Gizerleri ben de aradım 350 TL fiyat verdiler, yağ olarak mobil1 5w30 kullanacaklarını söylediler.
  16. Fotoğraflı şekilde yaparsan bizim de işimize yarar.
  17. Dizel Focusumun 1 yıllık yakıt ortalaması 6.7 litreyse, bununki de en az 8 litre olur bence. O değerler hiçbir şey ifade etmiyor gözümüzde.
  18. Sayacın sağını solunu mıncıkla, ileri geri ittirip çek, düzelir. (tabii o an için)
  19. O ELF yazandan ben de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, hiç tavsiye etmem, kenarları kıvrılıyor, kayıyor, bozuluyor, kötü duruyor. Altına ve kenarlarına cırt cırt yapıştırdım ama yapıştırmadığım yerler sarktı şimdi de.
  20. Cenk bey bütçe küçüldüyse ibiza da olabilir aslında.
  21. Benim arkadaş da aldı aynı modelden, iki günde titreşimi bozuldu, sesi kısıldı, ekranı tam almamaya başladı, garantiye yolladı, iki ay geçti, zar zor ulaşabildi ama sıfırını göndererek kendilerini affettirdiler.
  22. Sibopdaki iğneye elinle anahtarla vs dokun fıss diye iner.
  23. Eskiden akvaryumum için bir bonsai ağacı bulamamıştım, şimdi bu çıkan uyuşturucuyu da o ağacın yaprakları falan sanıyordum.
  24. Makyajı bekleyenler almıyor, neden alsın ki yakında demode olacak bir arabayı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.